0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Araçlar kaç km de debriyaj balatanız değişti mi?
yokuşlarda düşük devirde kalkmaya çalışırsanız motor çok boğulduğundan ve zorlandığından titreme olması normaldir. Ya da ayağın debriyajdan çekiş hızına da bağlı olabilir.
Bana da öyle geliyor ama 2 ay önce hiç böyle bir şey yoktu. 2 aydır bunu yapıyor, arabanın konsolundan gözlerden zangır zangır ses geliyor
tüplümüydü sizinki caner
Evet abi tüplü.
tüpün bakımlarına parçalarına bi baktırmak gerekebilir.seni sallıyormu silkeliyormu araba şöle bi gaz yemeyemi çalışıyor
Araba gaz yemiyo gibi abi, babam baskı balatadandır, değiştirince düzelir diyor ama bi baktırmak lazım. Olmadı bir de benzindeyken denerim. Yine olursa sıkıntı tüpte değildir.
gene burdan bilgilendirirsin o zaman bizide denedikten sonra.
Abi dün denedim. Araçta 4 yetişkin 2 çocuk vardı. Araba ısındığından mıdır nedir anlamadım ama ne benzinde ne de tüpte titreme yapmadı yokuşlarda. Valla çözemedim sorunu. Acaba araba sadece ısınmamışken mi yapıyor? Çünkü arabanın ilk çalıştırılmasından sonra gittiği yollar hep düzdü bi sıkıntı çıkarmadı.
Buna benzer bir şey son zamanlarda benim de başıma gelmeye başladı. Sallanmadan çok, şiddetli titreme gibi bir şey. Hafif yokuşlarda kalkarken oluyor. Bir ara çekebilirsem video çekerim.