0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Auriste bide egzoz ucu var ki corolladan daha tatlı bir ses veriyor [emoji4] bende liseyi bozüyükte okudum UA merkezdi galiba yeni açılmıştı. Maşallah aracınıza ama keşke beyaz almasaydınız, sıfır mı araç?
Maşallah Hasan Bey. Allah kaza bela vermesin.
Hasan bey aracınızı güzel günlerde kullanın bende bozüyüklüyüm ua merkez plaka kodumudur ? ayrıca o plakanın nerden baksanız 2-3 bin tl değeri var
Hayırlı olsun hocam, güzel günlerde kullanın. Aracınız Auris , benzinli, aksear olarak dolu ve manuel. Bence toyota markasında seçilebilecek en güzel model ve kombinasyon tercihini yapmışsınız. Aracınızı bende test etmiştim, ciddi keyif almıştım direksiyondayken. O değerli kaleminizden bu aracında çizimini bekliyoruz.
Hayırlı uğurlu olsun. Benim komşuda da var bu aracın aynısından. Gel sana satayım diyor ne kadar eder sizce araç 8,000'de...
Hayırlı uğurlu olsun. Yeni Auris'de daha önce uzun süreli yolculuk etme fırsatı bulmuştum. Özelikle süspansiyonun konfor-tutuş dengesi beni cezbetmişti E110'u ne yaptınız?
Hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanın .
Masallah aracinizi guzel gunlerde kullaniniz. Degerlendirmeniz ve fikirlerinizi paylastiginiz icin tesekkur ederim.
Maşallah, hayırlı olsun kardeşim