Gönderen Konu: BU YAZIYI NASIL TEMİN EDERİM?  (Okunma sayısı 1642 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1.6 xei
    • www.toyotaclubtr.com
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 111111
  • Model Yılı: '99
  • 2 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
BU YAZIYI NASIL TEMİN EDERİM?
« : Ekim 12, 2014, 20:25:39 »
Merhaba arkadaşlar, resimdeki aracımın yan yazıları, biraz silinmiş. bunları nereden temin edebilirim ?
(1.3 xl1993) (1.6 xei ac 1996) (1.6xei 1999)

Kadın mezarlığa girerken başını kapıyor, dışarı çıkarken açıyor. Ölüye karşı kapayıp, diriye karşı açmak akıl almaz...N.Fazıl KISAKÜREK

Toyota Club Türkiye

BU YAZIYI NASIL TEMİN EDERİM?
« : Ekim 12, 2014, 20:25:39 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '04
  • 205 kere teşekkür etti
  • 374 kere teşekkür edildi
Ynt: BU YAZIYI NASIL TEMİN EDERİM?
« Yanıtla #1 : Ekim 12, 2014, 21:30:19 »
Güven bey, merhaba nasılsınız araba ne alemde vibrasyon çözüldü mü? Yazı için reklam firmalarıyla görüşün orjinal bulmanız zor. Reklam firmaları aynı fonttan yazabilirler. İnşallah bulabilirsiniz
1)ToyotaCorolla 1996gliAC 181000- 225000km (2013- 2016  )satıldı
2)ToyotaCorolla 2004SOL 57.500km(2015-   )
İnsan, kınadığı yaşamadıkça ölmezmiş. (Hadis-işerif)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '11
  • 4 kere teşekkür etti
  • 164 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ekim 13, 2014, 19:31:41 »
güven bey tanıdığınız bir tabelacı varsa gidin görüşün aynı fontta aynı şekilde aracı giydirirler merak etmeyin:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1.6 xei
    • www.toyotaclubtr.com
  • Kilometre: 111111
  • Model Yılı: '99
  • 2 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Kasım 09, 2014, 17:21:18 »
Güven bey, merhaba nasılsınız araba ne alemde vibrasyon çözüldü mü? Yazı için reklam firmalarıyla görüşün orjinal bulmanız zor. Reklam firmaları aynı fonttan yazabilirler. İnşallah bulabilirsiniz
merhaba Barış bey, vibrasyon daha çözülmedi, bende pek arabayla kimsenin oynamasını istemiyorum, baktırırsam yine servise baktıracağım. çözülünce buradan yazarım. aracı yeni lpg ye çevirdim. dakika bir gol bir, sorun 1 : araç soğukken benzinden lpg ye geçtikten sonra,2 viteste ayağımı gazdan çektikten sonra, çok şiddetli bir silkeleme yapıyor. o anda benzine geçiyorum ,silkeleme hemen kesiliyor. bir tahminin va rmı  acaba? yanlız araç tam  sıcakken sıkıntı yok. böylede bir durum var.
(1.3 xl1993) (1.6 xei ac 1996) (1.6xei 1999)

Kadın mezarlığa girerken başını kapıyor, dışarı çıkarken açıyor. Ölüye karşı kapayıp, diriye karşı açmak akıl almaz...N.Fazıl KISAKÜREK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '97
  • 10 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Aralık 05, 2014, 12:01:59 »
merhaba Barış bey, vibrasyon daha çözülmedi, bende pek arabayla kimsenin oynamasını istemiyorum, baktırırsam yine servise baktıracağım. çözülünce buradan yazarım. aracı yeni lpg ye çevirdim. dakika bir gol bir, sorun 1 : araç soğukken benzinden lpg ye geçtikten sonra,2 viteste ayağımı gazdan çektikten sonra, çok şiddetli bir silkeleme yapıyor. o anda benzine geçiyorum ,silkeleme hemen kesiliyor. bir tahminin va rmı  acaba? yanlız araç tam  sıcakken sıkıntı yok. böylede bir durum var.

Konudan kopuyoruz ama aynı durumu ben de yaşıyorum, yalnız değilsiniz. Pek önemsemedim, arıza olarak görmedim ama şimdi sizden duyunca çok tanıdık geldi.