0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bülent abi son durum nedir
bende sabah yazacaktım son durum nedir diye p.tesi sendromu olmayayım başını ağrıtmıyım diye yazmadım hayırlı olsun abicim kullanım sonrası da görüşlerini paylaşırsan sevinirim.
bridgestone durumu nasıl abi ne kadar kullanılmış modeli vs nedir bilgin varmı?
Pirelli sottozero mu o lastikler Bülent bey
Büyük ihtimal öyle imiş, lastikçi arkadaşım sana ayırdım abi dedi Hem net bilgiyi hem de fotoları inşallah yarın paylaşırım arkadaşlar..
bülent abi bende 2 adet var fakat zorunlu tutulmazsa sadece önlere takmayı planlıyorum uygun veya yeterli olur mu olmazsa bu gece markalarına bakayım senden 2 adet daha isteme şansımız var mı ? 195-65-15 olması lazım ölçüleri ama marka aklımda yok bakar yazarım uygun olursa 4 lerim lastikleri daha iyi olur Yunanistan'a gidip geliyoruz maazallah kimse kötü bişey olsun istemez
Kış lastikleri içinde en iyilerinden biri o lastikçi abiye bi sorabilir misiniz ona abi diyebilir miyim,banada ayırsın böyle
Oktay'cım arkadaşla konuşurum veya telefonunu veririm direk konuşursun,tabii ki ben önce bilgi veririm ona,yardımcı olur ne gerekirse yaptırırım. Bana kalsa 4 tane al ve taktır. Güvenli sür arabanı kardeşim Mesaj Birleştirildi: Kasım 04, 2014, 09:09:34Diyebilirsin Kaan
abi son durum nedir pirelli lerde
Sedat'çım çok memnunum lastiklerden Gerçekten "0" gibi lastik denk geldi diyebilirim. Benim birader'de beğendi lastiklerimi o da kendiarabası için arıyor. Sen ne yaptın ??