0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bence 31.5 milyar e12 ye verdikten sonra, bakım tutum işi için ucuz yer düşünmeyin, 1-1.5 milyara sonaxta herşeyini halledersiniz. Bi de bu kadar pahalı bir arabaya, bu temizlik ve boya bakımını yapmadan , bu paraları istemek garip, ben hondacılara kızıyorum, onlar en azından pasta cilasını yapıyorlar arabanın adam gibi.
Arkadaslar bu konuyu açma sebebim olan Corolla'yı 14 ay sonunda sattık. Yarın Ankara'dan bir arkadas gelip alacak bir aksilik olmazsa. 1 yılda aracla 45000 km yol yapıldı ve km 86000e geldi. 32000e aldıgımızda biraz pahalı aldıgımızı düsündügüm araba 37250'ye satıldı. Dün gece ilana koymustuk 38500 TL'ye. İlk arayana verdik. Bu kadar hızlı olacagını düsünmemistim. Ve de bu paraya satılacagını. Full orjinal bir arabaydı ama...
Öyle yüksel.Sanki sizde gecen sene bir arkadaşınıza 2005 temiz otomatik corolla almistiniz 35 bin liraya.o zaman ne kadar cok demistin.Satmak istese kar ilebrahat satabilir
hayirli olsun faruk bey.Ben verso 38 39 edermi diye düşünürken bu rakamlari gördükten sonra az diye düşünüyorum.2006 elegant 100 binde ve orjinal kazasi boyasi darbesi yok.