0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
oguzhanda umarım gelir ve kemik kadro tamamlanmış olur.hızlı cila ile bile çok güzel olmuştu o aracı yapmak istiyorum yani tam akşam sefası arabası inşallah o da gelir.iyi hatırlattın valla seçkin bezleri oguzhanla beraber kullanmıştık hala yıkamadım yarın bi hazırlık yapayım.benim hare giderici ürüne bir çözüm bulun dileyin ne dilerseniz artık şimdilik güncel liste1-Mustafa Can Delikanlı2-Ogün Çetinkaya3-Seçkin Ünlüsoy4-Ali İlhan5-Fatih Koçak6-Caner Yavuz(yeni ankara team arkadaşımız )
buluşun buluşun
Saat 9.00 da antaresin yanındaki bp deyim. Arabaları yıkar antares açılır açılmaz geçeriz otoparkına
Herzaman bekleriz anıl Mesaj Birleştirildi: Ekim 11, 2014, 22:31:57ben gelene kadar tüm araclarin isi bitmis olur sanırım
Guncel. seckin makina olursa eger bi hare giderici bi de nxt wax atilacak isi uzun benimkinin kil istemez zaten yeni yapildi sayilir.Mesaj Birleştirildi: Ekim 12, 2014, 22:07:35Bulusma bitti gelen yeni arkadaslarimiz olsun eskiler olsun gene guzel bir bulusma oldu herkezin ayagina yüreğine sağlık araclar yikandi pastasi cilasi atildi ic temizligi yapildi fotolar cekildi muhabbetler edildi ve tabikide mangala gidildi yorgunlugun ustune iyi geldi suan etlik bpde kaldigimiz yerden devam ali ile devam edicezson dakika olarakda gaza gelen mustafa bizi roll e cagirdi ama ne seckin ne ben istemedik
Aynen her zaman ki gibi mükemmel bir gündü yine benim ufak tefek aksiliklerim dışında Abi o değilde hem gaza getiriyon hem basmıyon Benzine acıdım
Arkadaşlar kusura bakmayın katılmayı çok istemekle beraber şehir dışında olmam sebebiyle katilamadim sizlere de haber veremedim özür diliyorum eminimki çok şey kacirdim
ben daha 124hp lik aurise nediyimki yani hadi fitenki yedik tamam (patiye düştü seckin iyi düştü hemde) ama arkadan gelen rolle arkadan kalkan aurise napayım yani. yanlış anlaşılmasın arkadan kalktı ama sildi gecti Ama alacağın olsun tosunum hala keyfi tutarsa acimaz yaniki bide eskiden yaptigimiz bisey Mesaj Birleştirildi: Ekim 13, 2014, 00:42:23bunun hesabi batakda odetilecektir Mesaj Birleştirildi: Ekim 13, 2014, 00:45:23Buarada butun gun usanmadan bi dedigimiz iki etmeyen severek ugrasan fotocu arkadaslarimiza cok tesekkurediyorum ellerine kollarina saglik herzaman gelmelerini umutediyorum cok keyif aldik yeni arkadaslarimizdan roll sonrasi motor kontrol fotosu siddetle konulsun lutfen Mesaj Birleştirildi: Ekim 13, 2014, 20:22:15fotolar bekleniyor
Abi kışlıkları takıyım öyle deneyelim bi de yere tutunmuyor lastikler patiden ataba gitmiyor sanki çok güçlü bir araçmış gibi Bi de ben benzine alana kadar yeşil yandı rahat rahat devir çeviremedim tekrarlayalım en kısa zamanda