0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eğer derdiniz yoksa ve kendinize dert arıyorsanız 6 ileri dizel auris çok güzel bir seçim .
5 ileri mmt corolla dan çok memnunum ancak 6 ileride ne gibi sorunlar var ki ? nedeni ne acaba
1.4 dizel MMT'yi kast ettiyseniz size katılıyorum. [emoji4]
Kardeşim mmt veya düz fark etmez o modellerde yağ sorunu yaşanmayacağının garantisini kimse veremez .
benzinlilerde bir sorun yok makyajlı dizellerde üretilen bazı araçlarda yağ yakma sorunu vardı forumdan detaylı araştırmayı yapabilirsiniz ama parantez içinde bazı araçlarda 1.4 d4d nin kronik sorunu diyebiliriz siz o sorunlu yıla ait araç alırsınız belkide en ufak sorun yaşamazsınız belkide aracınız sürekli yağ yakıcak bunu bilemeyiz.
Yağ yakma problemi benim aklımdan çıkmış. [emoji4] Hem MMT hem de yağ yakan 1.4 dizel. Kulağa pek hoş gelmiyor. [emoji4]
Enes mmt nin o modelelrde bir sıkıntısı yok . Ama çok daha büyük bir sıkıntısı mevcut .
MMT'nin sorunlari giderilmiştir büyük ihtimalle fakat ben vites değişimlerini biraz sarsıntılı buluyorum. Robotize şanzımanların genelinde olduğu gibi MMT'ye de adapte olmak biraz uzun sürüyor anlaşılan. Yakıt tüketimini fazla artırmıyor oluşu, tiptronik ve kulakçıklar vasıtasıyla manuel kullanıma olanak sağlıyor oluşu artıları. Sizin aracınızda motor değişimi oldu mu? [emoji4]
Enes bunlar mmt nin doğasında var diğer firmalardaki tek kavrama robotize şanzımalarda aynı çalışır hatta bazıları daha kötü . Buna sorun olarak bakmak haksızlık olur . Evet benim araçta motor değişti ve şu an eksiltme yok . Değişimden sonra yaptığım km yi şu an tam bilmiyorum ama 8000 km yi geçti 1500-2000 km sonra bakım var .
Peki motor değişimi için sizi de uğraştırdilar mi?
Makyajli kasa 2010 da piyasaya girdi, bu modelde iki farkli kasa var.. gerci 2011 de değişen bir uygulama nedeniyle mayısta haziranda satilan araçlara dahi sonraki senenin modeli yazilabiliyordu diye biliyorum, bundan kaynakli olabilir.. mmt sanziman ise 2009 da 6 vites olarak degisti mm oldu.. yag yakma 2010 kasadaki motorun torkunu 205 e çıkarmak la başlayan ve ancak 2012 in 2. Veya 3 ayinda sonlandirabildikleri bir hata.. tum araclar icin geçerli degil ancak forumda ilgili başlıklarda seriler veriliyor ve hic de az degil..efenim ben ise sizden farkli düşünüyorum, zamanla sportif görünüm ve şıklık onemini biraz yitiriyor ilerleyen yaş genisleyen aile ve bagaj ihtiyaci nedeniyle keşke corolla alsaydim diyorum ve hersey denk gelse değiştirmek isterim.. yakin olsanız konusurduk