0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aynı arabayı bende kullanıyorum ama 55w ampuller bile motorun çalışmasını değiştiriyor.
Alternatorun revize vakti gelmis gibi Anil, bende bir regulator yakmistim, degistirdikten sonra voltaj dalgalanmasi yok oldu.
AE92 Sky (Liftback) aracınız H4 ampul kullanır, aydınlatmanız far reflektörlerinizin eskimesi sebebi ile kötüleştiyse ampul watt arttırımı sandığınız kadar işe yaramayabilir. Ben Narva Rally H4 100/110W kullanıyordum (yeni aracımda da aynı ampulü kullanıyorum), memnundum hala memnunum.Not: Far röleniz orijinal ise, bazı bilmiş elektrikçiler 100/110W'a yetmeyeceği gerekçesi ile değiştirmek isteyeceklerdir, yanar, patlar vs. gibi korkutmalarına müsade etmeyin, orijinal rölenizi kullanın.
Reflektörlerin kararmasına çözüm yok mu arkadaşlar? Farın içini açıp metale parlaklığını bir şekilde geri veremez miyim ?
Farları bulunmuyormu aracın farın içini açmak zahmetli iş her tarafı eşit ısıtmak lazım camı sökmek lazım sökülünce içindeki nikelaj özelliğini kaybetmiş olabilir o tarz boya bulunurmu bilemiyorum
Farları internette mevcut tanesi 100 tl ancak o kadar para vermek istemiyorum.İçindeki nikelaj tamamen kararmış.İçini açabilrceğimi düşünüyorum.Nikelajı nasıl eski haline getirebilirim bu önemli benim için.