Gönderen Konu: Corolla 1.6 VVTİ E11  (Okunma sayısı 3414 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '04
  • 5 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
Corolla 1.6 VVTİ E11
« : Ekim 05, 2014, 14:40:21 »

Toyota Club Türkiye

Corolla 1.6 VVTİ E11
« : Ekim 05, 2014, 14:40:21 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Vazgeçemeyeceğiniz bir ilişki; TOYOTA! -
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '06
  • 836 kere teşekkür etti
  • 836 kere teşekkür edildi
Ynt: Corolla 1.6 VVTİ E11
« Yanıtla #1 : Ekim 05, 2014, 14:50:07 »
Çok mu abartılmış ne ?  :)
Zevkiniz dahilinde ufak tefek şeyler(jantlar) değiştirilirse ve üç beş şey çıkartılırsa daha rafine bir görüntü yakalanabilir.

Allah kaza bela vermesin.
1.6 VVT-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '12
  • 62 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ekim 05, 2014, 14:51:42 »
Maşallah, tomahawk füzesi gibi
1) 1993 Toyota Corolla 1.6 GL      (1999-2004) stock
2) 2000 Volvo S40 2.0T               (2004- ???) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
3) 2005 Toyota Corolla 1.6 sol hb (2012-2012) stock
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 5 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ekim 05, 2014, 14:56:02 »
Çok mu abartılmış ne ?  :)
Zevkiniz dahilinde ufak tefek şeyler(jantlar) değiştirilirse ve üç beş şey çıkartılırsa daha rafine bir görüntü yakalanabilir.

Allah kaza bela vermesin.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Ama aracıma ailemle bindiğim için bu şekilde bi jant seçtim ki küçük ve görünen anca bu oldu. Diğer aksesuarlara gelince de Aracı aldığımda farklı bi görünüm katmak için almıştım şimdi ise bu haliyle çokta iyi bişey çıkardığımı düşünüyorum ki bu araca hiç bi aksesuarcı ve bi yer dokunmadı tamamen el emeğimiz ile bu hale getirildi.

Mesaj Birleştirildi: Ekim 05, 2014, 14:57:19
Maşallah, tomahawk füzesi gibi

Bu da yer füzesi diyelim abi o zaman teşekkür ederim yorumun için.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 66 kere teşekkür etti
  • 254 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ekim 05, 2014, 15:22:41 »
Tamamen kendi yorumu mu yazıcam ön tamonun altındaki nesne ve o nesneyi tuturmak için kullandığınız bagaj amortisörleri hiç güzel olmamış jantları eski rengine çevirseniz ve arka tamonun altındaki çakma f1 çakarı atıp bagaj kapağının üzerindeki spoileri çıkartsanız daha kibar durur.Tek hoşuma giden yer arka stoların kırmızı olması ve arka tamponun belirli bir kısmını siyah yapmanız olmuş. Bundan önceki aracınız doğan veya şahin di sanırım düşüncesi oluşturdu bende.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ekim 05, 2014, 15:50:24 »
Ayni aractan kullaniyorum malesef benim zevkime hitap eden bir modfiye türü  değil  ama kisisel zevklerdir bunlar birşey  denmez keyifli kullanin aracinizi
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 600000
  • 161 kere teşekkür etti
  • 130 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ekim 05, 2014, 17:55:27 »
kazasız belasız kullanın emek vermişsiniz elinize sağlık
2004 corolla sol

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ekim 05, 2014, 18:38:05 »
Jantlar beyaz olmamalı,model iyi ama renk uyumsuz. Öne orjinal lipi var e11 in,43 plakalı bi gri e11 var forumda konusunu bulup paylaşırım. O lip daha iyi duruyo. Far kaşı çok kısıtlamış ön görünümü,bide arkada iki spoiler var ince lip spoiler yada kanattan birini tercih edin bence. Güzel araç maşallah. Arkaya Logoları takıp beşiktaş app ve pleksi plakalıkla nokta olur
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 5 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ekim 05, 2014, 18:51:33 »
Tamamen kendi yorumu mu yazıcam ön tamonun altındaki nesne ve o nesneyi tuturmak için kullandığınız bagaj amortisörleri hiç güzel olmamış jantları eski rengine çevirseniz ve arka tamonun altındaki çakma f1 çakarı atıp bagaj kapağının üzerindeki spoileri çıkartsanız daha kibar durur.Tek hoşuma giden yer arka stoların kırmızı olması ve arka tamponun belirli bir kısmını siyah yapmanız olmuş. Bundan önceki aracınız doğan veya şahin di sanırım düşüncesi oluşturdu bende.

Herşeyi çıkarttığınızda sizin orjinale çevirme gibi amacınız olmuş. Sizin zihniyetiiz standart bi araç yapmak benim istediğim burda araç markasını belli etmeyip farklı bi görünüm kazandırmak. Bu arada aracın jantının orjinal rengi bu zaten. Ve bundan önceki aracımda doğan şahin değil hayatta uğraşmıcam araba o ;-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kilometre: 97000
  • 31 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ekim 05, 2014, 19:03:47 »
farlara film çekilerek  yorgun bir ifade  vermişsiniz  aracınıza   onun yerine mercek takılsa daha iyi olurdu bence lipi sevmedim  daha basit  karbon görünümlü bir lip daha iyi olurdu ve büyük spoiler varken bagaj çıtası bence 1 tanesi olmalıydı bunlar kendi görüşürüm   modifiye adı üzerinde aracı kendi zevklerinize göre özel hale getirmek  tir  sizin zevkiniz sizin kararınız iyi günler iyi forumlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ekim 05, 2014, 23:52:41 »
Allah kaza bela vermesin inşallah güzel günlerle binmeyi güzel anılarla binmeyi nasip etsin hep.
araçla ilgili gelicek olursak egsoz fenadegil farları sölemişler zaten.gerçekten görüşü çok daraltmış.nekadar kuvvetli birxenon yada ampul kullanın farketmez biraz daha farlar açılırsa daha iyi olur bence.arkadaki rüzgarlık gerçekten olmamış.şahsi düşüncem ben çakmayım diye bagırıyor.öle güzel ve çekici gözükmeliki bakan orjinal bu sanırım demeli.boyutu oldukça heybetli gereksiz düzeyde bence.daha farklı tercihler yapılabilir.öndeki lip işine gelicek olursak lip in günümüzdeki amacı aracı basık göstermektir be o aletin montajı bunu hiç öle göstermiyorum.daha aşagıdan birşekilde montajı yapılıp ayarlaması ona göre yapılırsa daha saglıklı sonuç alınabilir.araç hala önden havada gözüküyor.görütnü olarak konuşuyorum basıklık açısından konuşmuyorum.markayıda gizlemenin anlamı yok diye düşünüyorum.şahsen kendi adıma konuşuyorum e12mi yaptırcak olsam gene amblemleri sökmem ben bu aracı yaptır derim dedirtirim.ve asla ama asla o arkadaki luzumsuz çakar lambayı takmazdım.asla yani.gerçekten en gereksiz parça olmuş bence.şahin bmw ve diger çakal araba görüntülerinin sebeplerinden biride çakar lambadır zaten.şahsi düşüncelerim bunlar
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • 684 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Ekim 06, 2014, 22:24:45 »
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 5 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Ekim 06, 2014, 23:05:26 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • 684 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Ekim 06, 2014, 23:29:56 »
Ön lip olarak o araçtaki orjinal parçayı tavsiye ederim
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Ekim 06, 2014, 23:34:59 »
Arka spoilir biraz fuzuli olmuş gören nfs oynuyo diyebilir
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • cibili cibili şak şak şak...
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 102110
  • Model Yılı: '00
  • 41 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Ekim 07, 2014, 00:52:22 »
Bir şekilde üzerinde çalışılmış, emek harcanmış. Araç sahibide beğendiğine göre sorun yok bence :)
Maşallah aracına kader arkadaşım ;) (nerden kader arkadaşı dersen discount desem gerisini sen anlarsın :D )
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE_____ ATAM
İŞİNE BAK__________________BABAM
OĞLUM BAĞA BAK BAĞA______ DEDEM

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 5 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Ekim 07, 2014, 12:39:28 »
Ön lip olarak o araçtaki orjinal parçayı tavsiye ederim

Ben o parçayı biliyorum ama sevmiyorum. Hem servisten başka getirilmiyo ki bu aracın modifiye adına bi parçası şuan türkiye yok varsada hava filtre kiti ile sadece cam rüzgarlığı...

Ben aracımla oynayarak uğraşmayı sevmiyorum. Bizim milletimiz sözde araba sevdalısı ama arızasını sorsan oturup uğraşmaz servise gider. Ben bu aracın herşeyini kendim yapmak için çabalarım son çare ustasından yardım isterim ki çok arabamda çok iyi...

Mesaj Birleştirildi: Ekim 07, 2014, 12:42:26
Bir şekilde üzerinde çalışılmış, emek harcanmış. Araç sahibide beğendiğine göre sorun yok bence :)
Maşallah aracına kader arkadaşım ;) (nerden kader arkadaşı dersen discount desem gerisini sen anlarsın :D )

Kardeşim bizim ülkemizde milletimiz çok haset o yüzden sen sevdikten sonra gerisi yalan. Ben seni biliyorum faceden gördüm zaten aracını maşallah kimsenin yapamadığını yapmış birisin. İnsanımızın korkusu aman arabanın orjinalliği gidecek korkusu ile bişey yapamayıp kötülemeyi çok seven insanlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Ekim 07, 2014, 14:18:25 »
Hic gulcegim yoktu gercekten.insanlar kac yasina gelmis isi gucu yok senin arabani kotulucek.kotu olmusa kotu olmus demeyi kaldiramiyosan kendine bakacaksin çünkü kötü olmuş istedigin kadar sen begen tamammi orjinal modlamak diye bi tabir vardir onuda öğren gel.ayrica sen burda paylastin insanpar fikirlerini soledi paylasmasaydin zorla paylastirmadik zorla uyede etmedik insanlara laf atmaya en ufak bir hakkin yok.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 5 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Ekim 07, 2014, 15:13:25 »
Hic gulcegim yoktu gercekten.insanlar kac yasina gelmis isi gucu yok senin arabani kotulucek.kotu olmusa kotu olmus demeyi kaldiramiyosan kendine bakacaksin çünkü kötü olmuş istedigin kadar sen begen tamammi orjinal modlamak diye bi tabir vardir onuda öğren gel.ayrica sen burda paylastin insanpar fikirlerini soledi paylasmasaydin zorla paylastirmadik zorla uyede etmedik insanlara laf atmaya en ufak bir hakkin yok.

Bu laf bi atlayan sen olduğuna göre sana dokunmuş lafım dostum ;)
Ben milletin lafına göre araç yapmıyorum. Ve  Burası isme bakarsan üye araç resim galerisi diyo yorum yapın die bişeyde demedim sadece resim ekledim. Senin kötü arabandan daha iyi olduğu kesin...

Benim amacım orjinal modlamak olduğunu kim söyledi sana ben sana orjinal modifiye mi dedim veya sana bişey mi açıkla dedimde kendini sözcü seçtin hadi sen şimdi git buraya yorum yapma orjinal modlanmış arabalara yorum yap dostum...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Ekim 07, 2014, 15:24:12 »
senin hiçbi lafın dokunmaz bana  :D :D senin içinde bulundugun o yoldan kaçdefa geçip kaç defa hadi duruyım artık burda dedigimi ben bile bilmiyorum. ne dedigin umrumda bile degil ama sana burda kimseye laf attırmam haksız yere açık ve net söliyim bunu tamammı.bu huyumu forumda herkez bilir ögrenir gelirsin.kimseye laf atarak kötülemek isterler hasetler şöle böle diyemessin.bu özgürlügü bu hakkı kimse vermedi sana.varsın güzel olsun araban umrumda bile degil benimkinden güzel oldugu olmadıgı çoluk çocuk muhabbeti yapmam ben.ama bir şey paylaştıysan olumsuz yorumada katlanacaksın olumluyada sevineceksin.şu insanların hepsi arabanı begenseydi hepsi can ciger olurdu.
hepimizin arabasından iyi maşallah  :rofl:
2002 corolla sol vvt-i