Gönderen Konu: Aurisinde branda kullanan varmı?  (Okunma sayısı 1713 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 41 R 9776
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 24500
  • Model Yılı: '12
  • 60 kere teşekkür etti
  • 19 kere teşekkür edildi
Aurisinde branda kullanan varmı?
« : Ekim 05, 2014, 13:07:19 »
Merhabalar aracıma branda almak istiyorum kapalı garaj yok her günde binmiyorum kışta geldi bir de son zamanlarda malum dolu olayları çoğaldı branda kullanan varmı özellikle internet üzerinden alanımız ? Varsa link veya marka paylaşırsa çok memnun olurum :)

Toyota Club Türkiye

Aurisinde branda kullanan varmı?
« : Ekim 05, 2014, 13:07:19 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2009 avensis 1.6 valvematic elegant m/t
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '09
  • 5 kere teşekkür etti
  • 47 kere teşekkür edildi
Ynt: Aurisinde branda kullanan varmı?
« Yanıtla #1 : Ekim 05, 2014, 15:37:29 »
Outdoor branda tavsiye edilmiyor. boyanın hava almasını engellediği içim boya ömrünü kısaltıyor ve boyaya ciddi zararlar verebiliyor. araç tozlu iken brandanın kaldırılması yada serilmesi boyayı çizmektedir. oyüzden aracınızı sürekli yıkamanız gerekecek. ayrıca brandanın iplerinin çok sıkı bağlanması gerekiyor ki rüzgardan hareketlenip aracınızın boyasını çizmesin. kapalı garajınız olsa idi indoor branda' yı tavsiye ederdim. bu brandanın hiç bir zararı olmuyor. indoor için fiber bezden yapılanları mevcut. kesinlikle çizme vs olmuyor. bende outdoor branda düşünmüştüm ama bahçelievlerdeki branda üreticisi bir abimin bu işi yapmasına rağmen bana tavsiye etmemesi üzerine branda almaktan vazgeçtim. ileride kapalı garajım olursa ozaman indoor branda alacağım inşallah :) bence branda almaktansa boya koruma yaptırmanızı tavsiye ederim :)
AvensiStyle

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 41 R 9776
  • 60 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Ekim 05, 2014, 19:00:16 »
Outdoor branda tavsiye edilmiyor. boyanın hava almasını engellediği içim boya ömrünü kısaltıyor ve boyaya ciddi zararlar verebiliyor. araç tozlu iken brandanın kaldırılması yada serilmesi boyayı çizmektedir. oyüzden aracınızı sürekli yıkamanız gerekecek. ayrıca brandanın iplerinin çok sıkı bağlanması gerekiyor ki rüzgardan hareketlenip aracınızın boyasını çizmesin. kapalı garajınız olsa idi indoor branda' yı tavsiye ederdim. bu brandanın hiç bir zararı olmuyor. indoor için fiber bezden yapılanları mevcut. kesinlikle çizme vs olmuyor. bende outdoor branda düşünmüştüm ama bahçelievlerdeki branda üreticisi bir abimin bu işi yapmasına rağmen bana tavsiye etmemesi üzerine branda almaktan vazgeçtim. ileride kapalı garajım olursa ozaman indoor branda alacağım inşallah :) bence branda almaktansa boya koruma yaptırmanızı tavsiye ederim :)

Öncellikler teşekkür ederim cevabınız için sürekli kapalı tutmam zor zaten amacım en azından dolu yağacak haberleri çıktığı zaman pamuklu bir battaniye var bagajda gezdirdiğim alta onu serip üstüne brandayı örtmek :) belki zarar vermesini önlerim bu şekilde birde kar yağmasın benim için kâfi . Garajlı bir eve sahip olamadık sitenin otoparkı var ama üzeri açık ne yazıkki  :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: '13
  • 28 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ekim 06, 2014, 19:13:02 »
Brandayı bende önermem. Yağmur altında boyada terleme yapacak e boyayı bozacaktır. Takıp çıkarırken harelenmeleri saymıyorum bile. Dolu yağacağı zaman karton serip üstüne battaniye atabilirsiniz. Ha bunları yaparken harlenme olmaz mı dersen kaportada mini göçüklerin olmasından iyidir.
Toyocuk :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 41 R 9776
  • 60 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Ekim 08, 2014, 11:52:35 »
Brandayı bende önermem. Yağmur altında boyada terleme yapacak e boyayı bozacaktır. Takıp çıkarırken harelenmeleri saymıyorum bile. Dolu yağacağı zaman karton serip üstüne battaniye atabilirsiniz. Ha bunları yaparken harlenme olmaz mı dersen kaportada mini göçüklerin olmasından iyidir.

Rüzgar alan bi yer olduğu için birazda alta koyacağım şeyleri tutsun diye branda arıyorum dolu uyarısı verdiği zaman battaniye leri örtüp üzerine brandayı çekmek amacım  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ekim 08, 2014, 12:01:10 »
Rüzgar alan bi yer olduğu için birazda alta koyacağım şeyleri tutsun diye branda arıyorum dolu uyarısı verdiği zaman battaniye leri örtüp üzerine brandayı çekmek amacım  :)

Kaliteli branda alırsanız, yağışlı havalardan sonra ve zaman zaman havalandırırsanız faydası olur. Ekstra battaniye vs gerek kalmaz.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Ekim 10, 2014, 14:02:20 »
birde şuna bakın.size uyarsa güzel birşeye benziyor.ayrıca arkadaşımda bu işi yapmaktadır.
Araç Sahiplerine Seyyar Kapalı Garaj, Mükemmel Fikir :)
2011 4D4 AURİS DİZEL