Gönderen Konu: Turkcell taahhüt ücret  (Okunma sayısı 2981 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '08
  • 3 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Turkcell taahhüt ücret
« : Ekim 01, 2014, 03:11:17 »
Erzurum da üniversite 1.sınıfta (mart-nisan) ayları gibi taaddütlü vınn aldım internetsiz yurt da kalıyorum diye  türkcell'den 6+1 gb 30 tl diye , meğersem kdv+şu bu derken aylık 40 tl oluyomuş neyse aldım haziranda 1.sınıf bitti memlekete geldim 3 ay ödemedim sonra müşteri hizmetleri felan derken mecburen ödedim bu sene de eve çıkıcam internet alıcaz diye kapatayım dedim 280 tl taaddüt iptal ettirme ücreti istediler mecburen ödicem artık bahaneyle oparatörlerin vb. taaddüt mevzularını anladım siz siz olun taaddütlü birşey almayın :D aile ve akrabalarınızla şimdiden saygı ve sevgi dolu bayramlar dilerim :)

Toyota Club Türkiye

Turkcell taahhüt ücret
« : Ekim 01, 2014, 03:11:17 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 281 kere teşekkür etti
  • 530 kere teşekkür edildi
Ynt: Turkcell taahhüt ücret
« Yanıtla #1 : Ekim 01, 2014, 09:03:24 »
Geçmiş olsun. Aynı hatayı zamanında tayinim doğuya çıkarsa diye yaptırmıştım. Turkcell mi? Turk'una katılırım sadece.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 51000
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ekim 01, 2014, 09:33:50 »
taahhütün içeriğini görmek lazım,

yeni yasayla birlikte,aslında yeni de değil eskidi artık... kimse kullanmadığı verinin yada hizmetin bedelini ödemeyecek,

sözleşmenizi okuyunuz ve sizden talep edilen bedelin gerçek karşılığını öğrenin ve bu durumu btk(BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURUMU ) ya yazarakda sonuçlandırabilirsiniz...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ekim 02, 2014, 07:13:49 »
Geçmiş olsun. Aynı hatayı zamanında tayinim doğuya çıkarsa diye yaptırmıştım. Turkcell mi? Turk'una katılırım sadece.
Sıkıntılı işler abi , sırf kandırmaca.Turkcell mi? Turk'una katılırım sadece sözünü anlamadım ? :)

Mesaj Birleştirildi: Ekim 02, 2014, 07:19:24
taahhütün içeriğini görmek lazım,

yeni yasayla birlikte,aslında yeni de değil eskidi artık... kimse kullanmadığı verinin yada hizmetin bedelini ödemeyecek,

sözleşmenizi okuyunuz ve sizden talep edilen bedelin gerçek karşılığını öğrenin ve bu durumu btk(BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURUMU ) ya yazarakda sonuçlandırabilirsiniz...
Abi muhabbet şöyle , taahhüt'den çıkarsanız 12 ay boyunca belirlenen faturayı tek bir seferde ödemek zorundaymışız.(aylık 40 tl faiz vb. çıkarınca kalıyo geriye 25-30 tl) 9 ay kaldı bitmesine oda hesaplayınca 270-280 tl tutuyo galiba yapacak bişeyim yok.Ama dediğin gibi sözleşmeyi tekrar kontrol edicem teşekürler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 281 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Ekim 02, 2014, 08:43:58 »
Sıkıntılı işler abi , sırf kandırmaca.Turkcell mi? Turk'una katılırım sadece sözünü anlamadım ? :)

Mesaj Birleştirildi: Ekim 02, 2014, 07:19:24
Abi muhabbet şöyle , taahhüt'den çıkarsanız 12 ay boyunca belirlenen faturayı tek bir seferde ödemek zorundaymışız.(aylık 40 tl faiz vb. çıkarınca kalıyo geriye 25-30 tl) 9 ay kaldı bitmesine oda hesaplayınca 270-280 tl tutuyo galiba yapacak bişeyim yok.Ama dediğin gibi sözleşmeyi tekrar kontrol edicem teşekürler

Yani beni çeken, yakın gelen kısmı sadece Türk kısmı Cell kısmı ticari zihniyetlerinin yanlış olmasından dolayı beni artık ilgilendirmiyor. Turkcell ilk çıktığı dönemlerdeki ilk hazırkart kullanıcılarındanım. 2010 senesinde tarife aşımından dolayı 500 küsür liralık faturayı görünce haklarında çok iyi şeyler düşünmedim. Hiç bir uyarı, hiç bir geri bildirim yok. Esnaf ahlakları şahsi kanaatim hiç hoşuma gitmiyor. Neden sonra yasal düzenlemeler yapılmasından sonra insanları uyardılar. Bunu gayri ahlaki buluyorum.

Mesaj Birleştirildi: Ekim 02, 2014, 08:47:25
Bir de vınnn hikayem var ki hiç sorma. :)

Bu arada 1999 yılından 2010 yılına kadar Turkcell kullandım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ekim 02, 2014, 10:19:56 »
Turkcell en güzel milleti söğüşleyen operatör 
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 281 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Ekim 02, 2014, 10:24:34 »
100 kontör yüklersiniz hooop hemen biter. 100 kontör o dönem de hatırı sayılır bir fiyatı vardı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ekim 02, 2014, 10:31:31 »
Turkcell en güzel milleti söğüşleyen operatör

Hepsi öyle, o yüzden kendi hattımı iptal ettim telefonum yok. Şirket hattını kullanıyorum.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Ekim 02, 2014, 10:43:28 »
Ben avea ya geçtim 2gb net 500 dakka heryone 500 sms  her yone 23 tl  turkcelle ogrenci olarak gucum yetmedi  20 lira yukluyosunuz dakkika yapiyim deseniz net olmuyor net yapsaniz zaten 25 tl 30tl asagi yok soygunculugun farkli farkli yollari hepsinde mevcut

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 281 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Ekim 02, 2014, 10:59:42 »
Ben avea ya geçtim 2gb net 500 dakka heryone 500 sms  her yone 23 tl  turkcelle ogrenci olarak gucum yetmedi  20 lira yukluyosunuz dakkika yapiyim deseniz net olmuyor net yapsaniz zaten 25 tl 30tl asagi yok soygunculugun farkli farkli yollari hepsinde mevcut

Ancak AVEA nın tarifeleri çok güzel gözüküyor ve ben de avea ya geçiş yapmak istiyorum. Tavsiyeleriniz var mıdır bu arada?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Ekim 02, 2014, 11:04:41 »
Ancak AVEA nın tarifeleri çok güzel gözüküyor ve ben de avea ya geçiş yapmak istiyorum. Tavsiyeleriniz var mıdır bu arada?
Aveanin cekim kalitesi biraz düşük vodofone biraz daha iyi sanki ama  arada cok kararsiz kalmistim suan sorsaniz hangisi diye yine cevap veremem :) geçerseniz bin dakkalik mi bin altiyuz dakikalik mi tarife var cok uygundu fiyati babamda o tarifeye gecicek  kamu paketinde turckcellde 50 liradan asagi fatura gelmiyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Ekim 02, 2014, 11:05:36 »
Aveanin cekim kalitesi biraz düşük vodofone biraz daha iyi sanki ama  arada cok kararsiz kalmistim suan sorsaniz hangisi diye yine cevap veremem :) geçerseniz bin dakkalik mi bin altiyuz dakikalik mi tarife var cok uygundu fiyati babamda o tarifeye gecicek  kamu paketinde turckcellde 50 liradan asagi fatura gelmiyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 51000
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Ekim 02, 2014, 14:08:44 »

maalesef ki aveanın çekimi çok düşük,

istanbulda her yer baz istasyon operatör farketmez desekde nişantaşında vodafone hattından 5 -6 defa kesintiye uğranıyor,

adamla sevgili gibi aç-kapa şeklinde konuştuk :)

işin doğrusu turkcelin verdiği hizmeti diğerleri veremiyor,

diğerleride turkcell gibi yüksek ücretli değil,

aslında bunun nedeni rekabet kurulunun almış olduğu kararlar,

kısaca lider gsm operatörü, diğer operatörlerin altında fiyat veremiyor diye biliyorum...

yinede olmaz be kardeşim...

okancığım,

sen yinden iyi araştır, btk nın almış olduğu kararda kimse kullanmadığı hizmetin bedelini ödeyemez, yasal değil... btk ya yaz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Ekim 02, 2014, 19:07:43 »
maalesef ki aveanın çekimi çok düşük,

istanbulda her yer baz istasyon operatör farketmez desekde nişantaşında vodafone hattından 5 -6 defa kesintiye uğranıyor,

adamla sevgili gibi aç-kapa şeklinde konuştuk :)

işin doğrusu turkcelin verdiği hizmeti diğerleri veremiyor,

diğerleride turkcell gibi yüksek ücretli değil,

aslında bunun nedeni rekabet kurulunun almış olduğu kararlar,

kısaca lider gsm operatörü, diğer operatörlerin altında fiyat veremiyor diye biliyorum...

yinede olmaz be kardeşim...

okancığım,

sen yinden iyi araştır, btk nın almış olduğu kararda kimse kullanmadığı hizmetin bedelini ödeyemez, yasal değil... btk ya yaz
Ben suan memnunum aveadan cekmedigi zamanda bazi arkadaslarim diyo avea kalitesiz hemen karaliyolar ama verdigim paraya gore hersey  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Arıyorum ama bulamıyorum.
  • 24 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Ekim 02, 2014, 19:58:15 »
Avea internet cekim hepsi kotu. Ben taahutum bitmesini bekliyorum. Su anda operatorler icinde vodafone denenebilir
Veni, Vidi, Vici.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Ekim 03, 2014, 01:53:02 »
Kısaca özetleyecek olursak ;

Avea çekim kötü fiyat ucuz
Vodafone çekim orta fiyat orta
Turkcell çekim iyi fiyat iyi .. :D

Kabaca bir örnek vereyim : kışın evde oturuyosunuz oda sıcaklıgı +20 derece , dışarısı -5 derece , tel. çaldı ayda 70 tl verip(1000 dk , 1000 sms , 1 gb net)   odada konuşursunuz üşümessiniz , az para verip aynı tarifeyle dışarıda konuşursunuz üşürsünüz :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Ekim 03, 2014, 01:58:18 »
Kısaca özetleyecek olursak ;

Avea çekim kötü fiyat ucuz
Vodafone çekim orta fiyat orta
Turkcell çekim iyi fiyat iyi .. :D

Kabaca bir örnek vereyim : kışın evde oturuyosunuz oda sıcaklıgı +20 derece , dışarısı -5 derece , tel. çaldı ayda 70 tl verip(1000 dk , 1000 sms , 1 gb net)   odada konuşursunuz üşümessiniz , az para verip aynı tarifeyle dışarıda konuşursunuz üşürsünüz :D
Bizim binanin altinda cekmiyor bodrumda arkadasin vodo cekiyo napalim ordada cekmesin :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Ekim 03, 2014, 03:56:56 »
Bizim binanin altinda cekmiyor bodrumda arkadasin vodo cekiyo napalim ordada cekmesin :)
Aynen bilader çoğul konuşmayım ama bence gereksiz turkcell'e o kadar para ödemek , vodo yada avea iş görüyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Ekim 04, 2014, 23:36:22 »
Turkcell neden ıyı abı ıyı cekıyor.La banane.Fıyatlar fahis mıktarda.Adamlarda tutturmus zaten hıc kıpırdatmıyor.Acıkcası ben ılk cıktıgı arıa donemınden bu yana aveadayım.Oyle aman aman antene cekıme balkona dama veya degısık yontemlere ıhtıyacım olmadı.Suanda 1000 dk 4 gb ınter.3000 sms 5400 grup ıcı konusma taahhutlu 29 tl.
Turkcel kullanıcılarının bıraz fırmayı tokatlaması lazım.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corollove-
  • Kilometre: 72126
  • Model Yılı: '07
  • 292 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Ekim 07, 2014, 16:37:28 »

Turkcell neden ıyı abı ıyı cekıyor.La banane.Fıyatlar fahis mıktarda.Adamlarda tutturmus zaten hıc kıpırdatmıyor.Acıkcası ben ılk cıktıgı arıa donemınden bu yana aveadayım.Oyle aman aman antene cekıme balkona dama veya degısık yontemlere ıhtıyacım olmadı.Suanda 1000 dk 4 gb ınter.3000 sms 5400 grup ıcı konusma taahhutlu 29 tl.
Turkcel kullanıcılarının bıraz fırmayı tokatlaması lazım.
avea bizim okulda cekmiyor,herkes o
Cama yapisiyor.Turkcell ise full :) kendim turkcell kullaniyorum ve fiyatini hak ettigini dusunuyorum.Bazi fiyatlari pahali mi pahali ama gerekli arastirmayi yaparsak çok da pahaliya gelmiyor.
Toyota Corolla 2007 MMT