0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun. Aynı hatayı zamanında tayinim doğuya çıkarsa diye yaptırmıştım. Turkcell mi? Turk'una katılırım sadece.
taahhütün içeriğini görmek lazım,yeni yasayla birlikte,aslında yeni de değil eskidi artık... kimse kullanmadığı verinin yada hizmetin bedelini ödemeyecek,sözleşmenizi okuyunuz ve sizden talep edilen bedelin gerçek karşılığını öğrenin ve bu durumu btk(BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURUMU ) ya yazarakda sonuçlandırabilirsiniz...
Sıkıntılı işler abi , sırf kandırmaca.Turkcell mi? Turk'una katılırım sadece sözünü anlamadım ? Mesaj Birleştirildi: Ekim 02, 2014, 07:19:24Abi muhabbet şöyle , taahhüt'den çıkarsanız 12 ay boyunca belirlenen faturayı tek bir seferde ödemek zorundaymışız.(aylık 40 tl faiz vb. çıkarınca kalıyo geriye 25-30 tl) 9 ay kaldı bitmesine oda hesaplayınca 270-280 tl tutuyo galiba yapacak bişeyim yok.Ama dediğin gibi sözleşmeyi tekrar kontrol edicem teşekürler
Turkcell en güzel milleti söğüşleyen operatör
Ben avea ya geçtim 2gb net 500 dakka heryone 500 sms her yone 23 tl turkcelle ogrenci olarak gucum yetmedi 20 lira yukluyosunuz dakkika yapiyim deseniz net olmuyor net yapsaniz zaten 25 tl 30tl asagi yok soygunculugun farkli farkli yollari hepsinde mevcut
Ancak AVEA nın tarifeleri çok güzel gözüküyor ve ben de avea ya geçiş yapmak istiyorum. Tavsiyeleriniz var mıdır bu arada?
Aveanin cekim kalitesi biraz düşük vodofone biraz daha iyi sanki ama arada cok kararsiz kalmistim suan sorsaniz hangisi diye yine cevap veremem geçerseniz bin dakkalik mi bin altiyuz dakikalik mi tarife var cok uygundu fiyati babamda o tarifeye gecicek kamu paketinde turckcellde 50 liradan asagi fatura gelmiyor
maalesef ki aveanın çekimi çok düşük, istanbulda her yer baz istasyon operatör farketmez desekde nişantaşında vodafone hattından 5 -6 defa kesintiye uğranıyor,adamla sevgili gibi aç-kapa şeklinde konuştuk işin doğrusu turkcelin verdiği hizmeti diğerleri veremiyor,diğerleride turkcell gibi yüksek ücretli değil,aslında bunun nedeni rekabet kurulunun almış olduğu kararlar,kısaca lider gsm operatörü, diğer operatörlerin altında fiyat veremiyor diye biliyorum...yinede olmaz be kardeşim...okancığım,sen yinden iyi araştır, btk nın almış olduğu kararda kimse kullanmadığı hizmetin bedelini ödeyemez, yasal değil... btk ya yaz
Kısaca özetleyecek olursak ;Avea çekim kötü fiyat ucuzVodafone çekim orta fiyat ortaTurkcell çekim iyi fiyat iyi .. Kabaca bir örnek vereyim : kışın evde oturuyosunuz oda sıcaklıgı +20 derece , dışarısı -5 derece , tel. çaldı ayda 70 tl verip(1000 dk , 1000 sms , 1 gb net) odada konuşursunuz üşümessiniz , az para verip aynı tarifeyle dışarıda konuşursunuz üşürsünüz
Bizim binanin altinda cekmiyor bodrumda arkadasin vodo cekiyo napalim ordada cekmesin
Turkcell neden ıyı abı ıyı cekıyor.La banane.Fıyatlar fahis mıktarda.Adamlarda tutturmus zaten hıc kıpırdatmıyor.Acıkcası ben ılk cıktıgı arıa donemınden bu yana aveadayım.Oyle aman aman antene cekıme balkona dama veya degısık yontemlere ıhtıyacım olmadı.Suanda 1000 dk 4 gb ınter.3000 sms 5400 grup ıcı konusma taahhutlu 29 tl.Turkcel kullanıcılarının bıraz fırmayı tokatlaması lazım.