0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
TOYOTA COROLLA 1.6 VVT-IVideoyu gece çekmiştim, sabaha karşı ancak Youtube'a yükledi.Gördügünüz gibi ilk marşta problem çıkarıyor, daha sonraki çalışma sıkıntısız.Mesaj Birleştirildi: Ekim 01, 2014, 13:56:37Hakan abi, ilk çalışmada sıkıntı yaratıyor. Muhtemelen lpg kaynaklı bir problem. Hava emişi bilmiyorum. Mesaj Birleştirildi: Ekim 01, 2014, 13:58:27Sağol Mustafa hocam. Regülatör aklımdan geçen parça ama bilemiyorum. Marş motoru olsa her seferinde geç çalışma yapardi herhalde. ?
Dünden Ekleme:Şimdi ZAVOLI Yetkili Bayii'nden geliyorum.Problem tahmin ettiğim gibi LPG regülatörüymüş. Ustam "Basınç yetersiz" dedi. ZAVOLI'nin orjinal regülatörü 275,00 TL'ymiş. En azından teşhis konulmuş oldu, bu da beni rahatlattı. Kısa zamanda değiştirirm, izlenimleri paylaşırım.
Gece çekince videoyu korku filmi gibi olmuş, bir an karanlığın arasından maskeli biri çıkacak sandım, ta ki sen konuşmaya başlayana kadar bu merakım sürdü
Bu işte bi yanlışlık var ama nerede anlamadım.Aklıma yatmayan mantıksız durum var.
Yaptığın enjektör temizliği benzin enjektör ü mü? Lpg enjektörü mü? Bu işlemi makineyle mi el yordamıyla mı yaptırdın yüksel...
Bayramda takribi 1.000 KM uzun yol yaptım, geç çalışma olayı bitti. Sevinsem mi üzülsem mi ?
Araba uzun yol istiyormuş Yüksel
Aracın iyi bir toyotaclubtr buluşması vakti gelmiş.
Club şevkatini tattı, Mali abinin mangal dumanını aldı, haklı olabilirsin abi.