0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Auris motoru ve cüssesi ile oldukça beğeni aldığını hepimiz bliiyoruz sanırsam. Fakat halen şu performansı hakkında soru işareti olan arkadaşlarıma sesleniyorum Performansı gayet iyi en güzel yanıda piyasada ki bir çok rakibinden ekonomik oluşu.Ayrıca bizzat ben Box taktım aracıma ekonominin dibine vurmuş durumdayım Ş.içi yoğun trafikte 5.4 5.6 arası gidip geliyorum yaklaşık 1000km. Performansa gelince neden box aldım merakımdan dolayı açıkcası ama iyikide almışım çok zevkli, almak isteyen olursa yardımcı olabilirim.
kaça taktın hocam ??
500liraya
Arkadaşlar nasip olur ise auris 1.4D manuel vites 2012 conford extra alıcam ama test sürüşü yaptım almayı düşündüğüm araçla ama motor bana zayıf gibi geldi acaba bu araba mı böyle yoksa aurislerin geneli bu şekilde mi yardımcı olurmusunuz lütfen
Abi yazılım neden düşünmedin? Ayrıca boxın yazılıma göre ne avantajı veya dezavantajı var..(Fiyat dışında )
Kesinlikle sizin pişman etmez bundan eminim.1.3 cdti astralarla kalkışta çok rahat fark atıyor.52.000 km yaptık şehir dışı kastığımda 3.9'lu rakamları bile yakaladım.Her konuda memnun kalacağız bir motor.
2014 Seat Leon 1.6 TDI DSG ve 2010 Corolla 1.4 D-4D MMT ile kalkış ve 60-100 testi yaptık, mevcut parkur vardı (sürücü kursu çalışma alanı) Leon her şekilde öndeydi . Ben olsam 1.6 Valvematic alırdım. Teknolojisi çok farklı bir motor ve ömrü çok yüksek. LPG de 400.000 km ler görülmüş
Ben ses olarak leonu daha iyi buldum, daha tok geliyor. Ama tutuş olarak korkutuyor insanı, arkayı çabuk bırakıyor. Yakıt olarak yüksek devirlerde kullanınca Corollaya göre çok yaktığı bariz. Ama gidiş olarak hissiyat olarak bence Leon daha önde. E150 yi pek beğenmiyordum ama ikisini kullanıp tarafsız olmaya çalıştım, leon bir tık üstte bence