0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
suriyeli mülteciler yokkende aynı idi bu hikayelerdolarla alıp TL ile satıyorlarmış da 24 aydır zam yokmuşda, dolar çok yüksekmişde,avrupanın en ucuz doğalgazı biizdeymişdeokadar çok palavra varki24 ay önce 100 lira öderken geçen kış 300 lira dpğalgaz ödedim24 ay önce elektirik faturam belki 20-30 tl yi geçmiyordu bugün 60-70 den aşağı inmiyormadem dolar yükselince yükseltiyosun dolar düşünce neden düşmüyor ve hep kışa düğru basıyorsunuz zammı???avrupanın en ucuz doğalgazı bizde olabilir(kesin bundaa bir bit yeniği vardır), ama kağıt üstünde dahi olsa(yalan) en ucuzunda ucuzu asgari ücret ve diğer memur işçi emekli maaşları bizde, bunu solemezlerenflasyon arttı önlemler alındı : ücretliye enflasyon farkı yooookenflasyon tek hanelerde güyaaa gıda fiyatlarına bakınız lütfen en basiti 10 liralık çay 17 2 liralık şeker neredeyse 2 katı bahsettiğimiz 50 liralık yakıt alan arkadaş marketide hep 50 liralık yapsın bakalım midesini kandırabiliyormu
Bende çoğu zaman 100 tl lik alıyorum ama beni etkiliyor . Asgari ücret ile çalışıp beni etkilemiyor diyenin beyninden şüphe etmek isterdim ama şüphe edilecek bir durum yok ortada .
abi sinirlari aşmak istemem ama onlarda samanla dolu olabilir