Gönderen Konu: merhaba corolla 2004 hb sol ile aranıza katıldım.arabam hakkında görüşleriniz.  (Okunma sayısı 1324 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
merhaba corolla 2004 hb manuel vites sol ile aranıza katıldım.arabam hakkındaki ilk izlenimlerim olumlu.rahat ,atik ve sağlam geldi.122000 km lavato lpg,içi bej rengi.orjinal ahşap kaplamalı.değişen yok 3 parça çizik boyası var.yazlık ve kışlık olmak üzere 8 adet kışlık lastiği var.fiyatı 26750.fiyat hakkında görüşlerinizi alabilir miyim.teşekkürler.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Fiyatı mevcut piyasa şartlarına göre normal, güle güle kullanın.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi
Fiyat bence de iyi.

Hayırlı olsun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 24000
  • Model Yılı: '12
  • 37 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
hayırlı olsun, km orjinal ise fiyat normal sayılır.
98 corolla xl,  04 cilio 1.4,  01 astra 1.6 confort,  05 corolla 1.6 linea,  05 corolla 1.6 sol,  04 jazz elite cwt,
 11' avensis elegant extra-  10' Honda Civic Elegant otm.
12' Auris Comfort Extra Otm.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 22000
  • 62 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
piyasa nasıl yükselmiş, ben aynı boya kondisyonlu arabanın 2005 89bin kmdekini 24e satamamıştım. Güzel günlerde kullanın
1) 1993 Toyota Corolla 1.6 GL      (1999-2004) stock
2) 2000 Volvo S40 2.0T               (2004- ???) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
3) 2005 Toyota Corolla 1.6 sol hb (2012-2012) stock
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
piyasa nasıl yükselmiş, ben aynı boya kondisyonlu arabanın 2005 89bin kmdekini 24e satamamıştım. Güzel günlerde kullanın

2002 sedan full kazasiz boyasiz lpgli 170binde olan araci 32ye satan var alper abi  :D bayram sonrasi son firsatlar iste bunlar
bu arada bence fiyati gayet iyi.aracta temiz gibi.gule gule kullanin.ama size tavsiyem şöle bi kontrolden gecirin lpgsini ozellikde muhakkak bi bakim yaptırın filitresini degistirtin.yagini suyunu kontroledin hatta bence onlarida bi degistirin.disklere ve balatalara vs bi bakin.birdaha enufak sorun yasamadan uzunsure binebilin diye.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 22000
  • 62 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
2002 sedan full kazasiz boyasiz lpgli 170binde olan araci 32ye satan var alper abi  :D bayram sonrasi son firsatlar iste bunlar
bu arada bence fiyati gayet iyi.aracta temiz gibi.gule gule kullanin.ama size tavsiyem şöle bi kontrolden gecirin lpgsini ozellikde muhakkak bi bakim yaptırın filitresini degistirtin.yagini suyunu kontroledin hatta bence onlarida bi degistirin.disklere ve balatalara vs bi bakin.birdaha enufak sorun yasamadan uzunsure binebilin diye.
Aynen haklısın , bir an onu unuttum, benim arabada bayram öncesi 26250 gördü, peder bey saolsun 250liranın çingeneliği için satmadı, bayramdan sonra kimse 24 bile vermedi, 10 bin lira zarara girdik boşuna.
1) 1993 Toyota Corolla 1.6 GL      (1999-2004) stock
2) 2000 Volvo S40 2.0T               (2004- ???) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
3) 2005 Toyota Corolla 1.6 sol hb (2012-2012) stock
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Aynen haklısın , bir an onu unuttum, benim arabada bayram öncesi 26250 gördü, peder bey saolsun 250liranın çingeneliği için satmadı, bayramdan sonra kimse 24 bile vermedi, 10 bin lira zarara girdik boşuna.

Keşke satsaymış peder.  :( Yıl sonuna sonuna doğru elde kalan stoklar için sıfır kampanyaları hızlanacak, 2. el fiyatları daha geriler.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T SR
  • Kilometre: 173000
  • Model Yılı: '05
  • 39 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
Güzel araç güzel fiyat :) güzel günlerde kullanmanız dileğiyle :) Cd değiştirici (audio system) takmanızı öneririm daha müzik dinleme açısından büyük kolaylık sağlar ucuzda bişey zaten
Makina Mühendisi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.amacım uzun süre binmek.aldığım kişi emekli öğretmendi gayet titiz biriydi ve tüm bakımlarını herzaman zamanında yaptığını söyledi.hepinize kazasız sürüşler dilerim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Vazgeçemeyeceğiniz bir ilişki; TOYOTA! -
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '06
  • 836 kere teşekkür etti
  • 836 kere teşekkür edildi
Hayırlı olsun. Fiyat bana normal geldi.
Lastik deyip geçmeyin, onlar da iyi para.  :)

Aldığınız kişinin sözüne inanıp, bakım yaptırmamazlık yapmayın. Detaylıca bir bakıma sokun.

Allah kaza bela vermesin.

Keşke o zamanlar tanışsaymışık abi, BANDIRMA arabasını tekrar BANDIRMA'ya kavuştururdum.  :lol:
1.6 VVT-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Alpr ben aynı arabayı yanı ıcı bej ıse ya sıyah ta okyanus mavısı yada yesıl rengıdır.2011 de Benımkı okyanus mavısı 79 bınde orjınal kazası boyası yok brc lpg lı 22.5 satmıstım.Ama cok uzulmustum.ılk arabamdı.Neyse Allah hayırlı ugurlu eylesın kaza bela vermesın.
2011 d4d Corolla