0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Burada dikkat edilecek nokta teybin RMS çıkış gücüdür, hangi marka olursa olsun, teyp çıkış gücünün hoparlörlerin gücü ile uyumlu olması gerekir. Alpine diğerlerine göre biraz daha pahalı bildiğim kadar ile.
Alpinin kolonlari bile pahali ya piooner 75 tl kolon varken alpinin 2 kolonu 219 tl ama harbiden çok kaliteli ses veriyordu
dedigim gibi set halinde kullandım ben ve 10numaranın üstünde bir cihaz.para varsa isteniliyorsa adreslerden biri o marka.güzel işçilikle birlikte tabi.
Abi bu siralar aklimda ses sistemi olayi kolonlar sadece aklimi çeliyor senin dedigin geliyo aklima kolonu tutan seyler plastikmis ya ordaki alpinden alip takmayi dusunuyorum suan
valla benim şahsi düşüncem kendin yapma elinde kalır demedi deme.ustasına götür taksın illa takacaksan.ama aytaç abinin söledigi unsuru unutmayın bak.birbirlerie uyumlu olmaz ise kralını tak zevk almazsın.
Yok abi kendim yapmiycam zaten bizim burdaki medi markt te asagida uygulama yeri var alirsan takiyorlar tek sorun montaj montajdan sonra sahinci isi olursa sesi actigim zaman zirilti falan gelirse tek sorunum bu
Bende 2004 yaris için bluetooth özellikli bir teyp bakıyorum. Araçta çok yer yok, amfi almayacam. Yüksek çıkış gücü olan hangi teybi tavsiye edersiniz? Sony de 4*100 çıkış gücü olanlar var https://www.sony.com.tr/electronics/arac-ici-alicilar-calarlar/mex-xb100bt