0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tom tom alirsan bi kere almis olursun renoda kullanir tom tomu
klavyesi olanın fikri var bilgisi yokalsan ne olur tom tom teleatlas kullanır türkiyede ana cadde hariç bir yer bulamaz tomtomcular navigasyon kullandığını zanneder istersen dene bodrumda onura tatil sitesi yada izmitte behram sokaga gideceğim de bakalım cihaz bulacakmıeger aldığınız piranhada başar soft haritası işinizi fazlası ile görür yoksada ugraşırsanız yükleyebilirsiniztomtom linux işletim sistemi ile çalışır hiç birşey yapamazsınız
Gökhan bey diğer üyelerin fikirlerine katılmamanızı anlayabiliriz ancak hakaretvari küçümsemeleri anlamamız mümkün değildir.
anlaşılmayacak birşey yok insanlar biryerlerden marka ismi duyuyorlar ürün hakkında pek bilgileri olmadan lanse etmeye çalışıyorlar ve bu işten hiç anlamayan ürün almak isteyenleri yanlış yönlendiriyorlartomtom avrupada iyi bir marka olabilir fakat türkiye tomtom için 3.dünya ülkesidir ıraktan irandan bir farkı yoktur haritası yetersizdir bizim sermayemiz olan başarsoft çogu avrupa haritasından daha detaylıdır saha ekipleri vardır düzenli uptade işlemi yaparlar kusura bakmayın ama reno arabasına koydu diyede tomtom alınmaz hatta subaruda multimedya ile satar arabasını ama türkiyeyi yok saymıştır türkiye haritası olmaztomtom cihazı linux işletim sistemi ile çalışır çok düşük sistem özellikleri vardır örneğin 64 mb ram gibi normal bir navigasyon cihazı windows tabanlıdır ve gelişeme çok açıktır ister karada isterseniz deniz haritası yükleyin denizde kullanın yada müzik video seyredin daha birçok artıları vardırburada kimseyi küçük düşündüğüm yada hakaret ettiğim yok öyle bir niyetim farklı yazardım zaten