0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Güzel olmuş elinize sağlık bir sorum var olacak size kullanımda herhangi bir problem yaratıyo mu? Sonuçta eskiden pedallar tamamen kauçuktu.
teşekkürler kullanımda bir değişiklik yok çok rahat ve sorunsuz üst taraflarında kauçuk bölümler var siyah yerler çıkıntılı ayağa yumuşak geliyor
http://www.otoaksesuartoptancisi.com/ Bu siteden Corolla Pedal Seti (Manuel şanzıman) Sipariş Ettim.MUGEN Yazılı Pedal Seti göndermişler.Aradım, Ben Corolla Yazılı Sipariş etmiştim dedim, Corolla yazılıyı hiçbir yerde bulamazsınız dedi. Ayrıca zaten yasak dedi. Bu firmadan daha önce Ürün alan var mı? yada bu ürünün corolla yazılı olanını temin eden bir arkdaş varmıdır?Beni mi kandırdı adam?0216 471 22 10 Telefon numaraları. Belki daha önce görüşen olmuştur.Yerleri de İstanbul Ataşehir'deymiş.
N11den almiş konuya açan kişi iade edebiliyosaniz edin n11 den alin mugen de güzeldir tabi ama araç honda degil
Mugen için: Mugen bir tuning markası, her araca uygun pedal seti üretiyor dedi. Pedal Seti araca birebir uygun. Ama ben Corolla yazsın istiyordum üzerinde