0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kutu içi orjinal filtre 60 liramı yahu, güzel paraymış
DIel araca kutu icinden baskasi takilmaz. Markaya bakmadim ama muhtemelen k&ndir biz arkadasin c4 1.6 hdi 90 hplik araca taktik yakit dustu dikkatli dinleyince turbo sesi geliyor ve cekisi daha guzel oldu kendisini hissettiriyor arac tavaiye ederim kutu ici oldugu icin 6000-7000 kmde bir temizleyebilirsiniz. Alirsaniz hayirli olsun.Dipnot dizelde ses icin filtre takilmaz buda ince bir ayrinti
70 lira olmuş Mesaj Birleştirildi: Eylül 29, 2014, 19:08:28ses için almıcam. sürekli filtre masrafından kurtulmak için alıcam. O yüzden kullanıcıların yorumlarını bekliyorum.
olmaz 60 tl vercesin ve 40 000 km gideceksin her 10 000 e 15 tl daha ne olsun.kn ve bu tip filtrelerin geçigenlik hesapları orginali gibi değil. oyüzden motor sapıtıyor.ya çok yakıyor.ya gitmiyor ya ses çıkıyor.
Bi kere para veriliyor bu filitreye temizlik kiti masrafi o bu diyenler orjinal filitreyle ayni paraya gelse bile bunun yarari daha fazla
Aynisi o kutunun icindeki sungerde normal filtireden farkli daha fazla partukul cekicek benim filitre mavi disi demirli yani asil ses cikmasida o bence havayi cekiyo demirlerin arasindan cikan ses o kadar fazla zarar verip partukul cekicegine inanmiyorum acikcasi
okan bende yukaridaki gibi yapabilirmiyim acaba ? Akis metreden once kesip yerlestirdek hava filtresini
Yapcak kisiye bagli valla eger olmazsa boruyu kesmis olcan bostan yere
Bilmiyorum hava filtresi kutusunun kesilmesine pek sicak bakmıyorum ben filtre yapiliyorsa imkanlarda el veriyorsa sistem alip takmak lazim. Yagli filtrelerde içeriye toz gonderme gibi bir durum gormedim su 4 sene icinde sikintisiz Alper abi. Ayrica filtrenin ustundeki demirlerden ses gelmez gelen ses motorun emiş sesidir kutu filtre ile bu sesi absorbe ediyorlar biz onu serbsst bırakıyoruz sadece.