0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ickili olsa siz icmeseniz.
Adapazarında köfteci mustafaya götürün Şaka bir yana, adapazarı tarafında çok mekan bilmem ama bir ara maşukiyeye çıkmıştım ailemle, çok beğenmiştim, yanlış hatırlamıyorsam göl ya da deniz manzarası da olacaktı kartepe yolu üstünde çünkü.Bunun dışında adapazarı karasu da sanırım bir longoz var. Küçük bir cennet diyorlar, doğa severseniz siz ve eşiniz düşünülebilir.Nice mutlu beraber senelere
nice uzun yıllara...sapancada green blue park restaurant olabilir. göl kenarı...
Harmanlık SASA tesisleri şiddetle tavsiyemdir. Göle sıfır hatta içinde diyebiliriz. Alkol yok.
Perşembe gecesi orada iş yemeginde idim.Ortam olarak güzel. Hele hava güzelse yüzer dubasında yemek yemek daha güzel.Dip not; 11 kişi 900 Tl tuttu.
Tebrik ederim Ali. Bursa Toyotaclubtr buluşmasını tavsiye ederim Ali, dağa teleferik ile çıkarken pasta kesersin. Diğer yandan bir kere , Tank Palet 'in oradan bir yola girip, bir-iki köyden geçip, bir köprüden de geçip bulmuştum demiryolu kenarında bir yer, balık vs vardı ve yolu ve mekanı ile çok güzeldi. O tarafları bilen arkadaşlar daha iyi tarif edecektir.
fiyat önemli değil hocam ortam nasıldı peki tavsiye eder misiniz? yemekler olsun temizlik olsun bir de alkol var mıydıMesaj Birleştirildi: Eylül 28, 2014, 13:23:36bursa uzak kalır hocam teşekkürler...
Alkol lü idi.Sen gel benim evin orada Köşk köfte salonuna madem alkolsüz Kazımpaşa köftesi yersin.
Eşine güya unutmuş gibi yapıp bu ara bir yere gitmek istersen nereye gidersin diye sor.O da anlamamış gibi yapıp aklında bir yer varsa söyleyecektir. Arada diğer alternatiflere de bakarsın
araştıracağım hocam peki ne yenir ne içilir orada