0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çalışmak lazım ama ilke.Hayırlısı ile girip çık inşallah
Yine bir Sınav yine bir İlke Başrollerde Hayırlısı olsun abim hakkında. Ama çalışmadan olmayacağını bir şekilde anlamış olman lazımdı
Abi ben devlet kurumlarinda calismayi pek istemiyorum. Ama yinede öylesine girelim dedik
Hah işte hep böyle büyük konuş başına gelsin inşallah Merak etme devlet kurumunda senin meslektekiler sırf adres belli olsun diye çalışıyorlar Hayırlısı olsun inşallah
En azından bir tane hastane havası koklarsın diğer türlü her türlü hastane havası ve hastane ağzı koklarsın mesai saatleri 08:00 - 16:00 düşün yani yazın nasıl olacağını
Orasida var abi. Ama şuan gemi seyir cihazlarına bakıyorum deniz havası kokluyorum. Geceleri iş oluyor gidiyorum her ne kadar zor olsada fakat patron emegin karsiligini verdigi icin hic sorun degil. Mümkün oldugunca bu is yerinden ayrilmamaya calisacagim.
Çalışmadan olmaz bunu ben diyorum hayirlisi olsun ilke
Haaaa bak bu daha güzel, sana sadece şunu tavsiye edeyim o zaman, sadece bir işi bil ve o işi senden iyi bilen olmasın. Kimselerin bilmediği yada az bildiği bir konuda çok bilgin olsun, isterse maaş bile vermesinler ama azmet mutlaka karşılığını alırsın.. Allah hayırlı işler versin
Sonuçlar açıklandı. 70 puan aldım çalışmadan. Bir yere girilmez bu puanla biliyorum
Çalışmadan aldığın puan iyi. Ancak dediğin gibi bu puan yeterli değil bir daha ki sınava sıkı çalış İlke. Gerekirse sana buradan deneme sınavı yaparız.
Sıkı çalışmak ve ben abi hiç ikisini bir arada göremeyeceğim sanırım
+1. [emoji4]
Bende 65 almisim ya hic calismadan ☺