Başımıza kötü bir olay geldi kamyonetin biri bagaj kapağını yamulttu ışıkta duramayıp raporlar tutuldu toyota kaskodan bagaj kapağı değişti sorunsuz teslim aldık arabayı ama işte bu zamana kadar hiç ihtimal vermediğim bir olayı servis çalışanı pat diye yuzume soyleyince teslim alırken çok korkmaya başladım işin doğrusu aracı bi kontrole getirin 55000 de yağ eksiltmiş biraz dedi
Araç ilk defa 49000 km de yağ lambası yakmıştı (daha oncesinde hiç boyle bir sıkıntı yok) uzun yolda çok fazla surulduğunden ustelik kış ayında normal hadi dedim turbolu araç yakar servisede sordum yakar abi normal dediler bir litre yağ koy dediler, koydum ve yağ çubuğunun ustundeki ikinci noktanın 3 milim falan yaklaşık ustune çıktı bir lt yağ ile o zaman fakat hiçde oyle yağ çubuğuna bakan bi insan değildim araç 49,500 bakıma girdi ve şu an 53400 de yağ çubuğuna bugun baktım emin olmak için servisteki elemanın soylediği çok kafama takılmıştı bugun sabah(8,30 da) 20 dk kadar yol yaptıktan sonra aksam 5 kadar hiç motoru çalıştırmadım ve yağ çubugunu çekip baktığımda tam iki çubuğun ortasında idi tam ortada duruyordu bu eksik manasınamı geliyor? eksiltiyor manasına geliyor ise ne yapmalıyım? endişelerim var lutfen tecrubeli abilerimden yardım istiyorum servise götürdüğümde ki sanırım dayanamayıp erken götürücem nasıl bir tavırda olmalıyım