0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
şikayet var . com a mutlaka yazın oradan çok çabuk dönüyorlar
başka çareniz yok hakem heyetinden karar alacaksınız sonrada vermezlerse icraya vereceksiniz bu aşamaya geldiğinizde haber verirseniz yardımcı olurum
Geçmiş olsun ilke. Bir hafta kullandın dimi? Ürün arızalı değildi yani ? 14 günlük iade olayı başka birşey için geçerli idi herhalde.
tek kullanımlık demişler afedersiniz de bu kadın pedi ya da kondom değil. Hakem heyeti size tek çare. Alırsın orada sonucunu.
Ürün bozuk olduğu için iade almayabilirler. Bir müddet kullanmissin çünkü. Ancak tamir etmek veya yeni ürün vermek durumundalar
Sağolasın abi. Aldığım zaman sağlamdı. 1 hafta bile değil 5 gün filan kullanmış olmam lazım. Abi kaç kere dedim ama yok. Hakem heyetide beter ya bizim burdaki uğraşılmayacak kişiler. Yapmıyorlar abi. Hiçbirşey yapmıyorlar.
Ürün bozuldu servise gondermek istiyorum dediğinde ne yanıt verdiler ? Kliksa nın böyle bir şey yapacağına inanmak zor. Ben koca buzdolabını (2400 tl lik) hepsiburada.com a iade ettim. Sağı solu vuruk gelmişti ve kargo tutanağı da yoktu. Servis raporu ile kabul ettiler. Parayı iade ettiler. Kliksa nin böyle ufak bir ürün için imaj zedelemesi ilginç.
Ilke sorun yasamadigin yer kaldi mi la ? Gecmis olsun umarim.kisa surede bir sonuca ulasirsin :/
Hafıza Kartı nasıl bozuldu ki ..?
Abi kliksada servise onarıma gönderin dedi az önce tekrar aramamda. Servis ta ümraniyede abi ya uğraşılcak yerde değil.
Kargoyla gonderdiginde karşı taraf ödemeli olarak kabul etmeleri gerekiyor. Ama sanırım sen tamamıyla iade etmek istiyorsun ? Ürün bu durumdayken para iadesi yaparlar mi bilmiyorum. İnşallah istediğin sonucu alırsın.
Abiler kliksadan 32 gb sandisk class10 sd kart almistim fakat 1 hafta olmadan bozuldu. 15 gun icinde iade hakkimiz var bilirsiniz. Bende iade formunu doldurdum gonderdim. Kliksayida arayip olusturdum. Fakat ups kargo cevremde bulunmadigindan onlara kargocuyu gondermelerini soyledim fakat kimse gelmedi. 1 hafta sonra ups kargoyu kendim aradim adamlar 3 saatte gelip aldilar kargoyu. Kargo ulasti kliksaya fakat bu defada iadeyi kabul etmiyorlar. Tek kullanimlik urun oldugu icin iade kabul olmuyormus. Kac defa sikayet kaydi olusturdum vs ama yok hep ayni kafadalar. En son sikayetimde eger iade kabul etmezlerse gerekli mercilere basvuracagimi soyledim fakat yine tinlamadilar.Simdi tuketici hakem heyetine giderimde benim bagli oldugum hakem heyeti tam dayaklik adamlar. Nasil ugrasacagim bunlarla
şikayetvar.coma yazın geri gönderim sayfasının fotolarını çekinolmadı tüketici mahkemesi
ne demek sd kart tek kullanımlık????saçma bir cevap vermişler.....istediğim kadar yükler siler yeniden yüklerim öyle saçma bir cevap olmazki??mecburen hakem heyetine gideceksiniz.
Yazdık abi fakat geri dönen yok.Hakem heyetinden farkli bir cozum bulmam lazim