0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yengemin iyileşmiş olmasına sevindim mi desem üzüldüm mü desem bilemedim.Hasta iken en azında salata ile kurtuluyordun.
zaten benim salatayı yedikten sonra temel reis gibi olduo salata da nerede hata yaptım hala düşünüyorum
nedense bu denli sakin olduğunuz an; passiflora yada zanak sakinleştiriciyi çift yuttunuz sandım )))sanırım kullanmıyorsunuz,
tabii ki ben kullanmıyorum, ama benim sakinliğimden dolayı onun daha da sinirlenmesi de hoşuma gidiyor nedense.Böyle sadistçe bir tarafım varama bundan sonra alışverişe çıkmadan, çayına çorbasına birşeyler koysam iyi olucakxanax olur, lustrol olur, cipram olur farketmez.
Yahu beğenmişiz ki almışız daha ne diye bu nasıl olmuş şu nasıl olmuş diye sorarlar ki... Hem zaten sorarlar sadece, fikrimize önem verirler mi ki, kendileride iki arada bir derede kaldılarsa işte o zaman hak verirler diğer türlü beğenmediğimiz şey olsa bile kendileri çok beğendilerse , sen ne bilirsin deyip alırlar. Nasıl oldu hocam, hiç size sordumu Fabrikada ne olmuş hayırdır? istersen bi git bak falan dedi mi