0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bence gözünüzde fazla büyütmeyin, iç tasarım ve kalite hayallerinizi besleyemeyebilir.Her konuda olması gerektiği gibi beklenti çıtasını düşük tutun.
Bu aracı benden başka almak isteyen yok galiba ne kadar cansız forum!!!!
Not: Fiyat 80 - 90.000.TL civarı olabilir.
CHR'nin içi bu şekilde diye bir fotoğraf buldum, daha mantıklı geldi:http://myzone.bane.netdna-cdn.com/wp-content/gallery/2016-toyota-c-hr/2016-Toyota-C-HR-1.jpg
İlk linkteki iç mekan consept araca ait ikinci linkteki iç mekan aygoya ait chr ye ait iç mekan fotosu resmi olarak yok.Sent from my iPhone using Tapatalk
. Bende tam yazıyordum aygo bu diye. Siz düzeltmişsiniz. Fabrikada çalışan arkadaşlar biraz paylaşım yapsalar da Merakımızı bir nebze giderseler.
Yukarıdaki tasarım bence güzel değil ve fazla iddialı. Sevenleri çıkar elbet. Yalnız biraz arama yaptım, doğruluğunu bilmiyorum ama U2 adında konsept bir aracın içiymiş o. http://altomvarebiler.dk/toyota-streger-op-til-fremtidig-varebil/
Her iki iç tasarım da hiç hoşuma gitmedi açıkcası. tabi kime göre neye göre.. ancak bu uzakdoğulu adamların yaptıkları hertürlü tasarım gelip geçici çok aykırı trend tasarımlar. ancak onları da anlamak o kafayı yaşamak için Kore Japonyada bir hafta geçirmeniz gerek.. çünkü bu soğuk heriflerin bütün hayatları böyle bıcır bıcır.. Örneklerine bakarsak bir Beetle da veya bir Mini de veya bir Range Evoque da yani avrupalı bir araçta herşey orantılı simetrik ve dengelidir. hoş yukarıdaki ticari araçta beyaz renk kullanmak ne mantıktır. neyse aracın dışı hoş da 80.000tl vereceğim aracın içi Clio gibi olmamalı ya.. (aracın o fiyattan aşağı olacağını düşünmüyorum)
. İç tasarım daha ortalıkta yok. Çok aykırı bir iç tasarım beklemiyorum. Ama kaliteli bir iç mekan olacak tahminim. Bu araç bence Toyota nın bu güne kadar yaptığı en iyi tasarım.
Zaman azalıyor, yakında her şey çıkar.
Lexus araçları görsen daha fena tasarımları varGeçen gün lexus bayisine gittim Chr nin kopyası olan bi modeli var biraz daha iri boyutlarda bir araba cok fenaydi.Lexus un bazı taksilerin de adam koca ekrani kumanda etmek için mause koymuş vites bölümün oraya yumuşak deriden bilek destekleyici bile vardı. On kolcagı bi kaldırdım içinde acaip bi şey telefon sigacak kadar duz bir zemin. satıcıya bu nedir dedim Wireless şarj aleti dedi uzerine telefonu birakiyorsun sarj ediyor diyince utandım indim arabadan