Gönderen Konu: Aynalı araç içi kamera seçimi (2kişi daha olursa fiyat düşüyor)  (Okunma sayısı 1194 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '15
  • 47 kere teşekkür etti
  • 38 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar merhaba,

Araca devamlı kayıt için kamera almayı düşünüyorum. Almışken geri görüş kamerası da olsa park etme esnasında da işe yarar düşüncesiyle çift kameralılara baktım. Bir de bu aynalılar daha kullanışlı göründü. 1 haftadır bakıyorum, en iyi seçenek bu gibi...
Siz ne dersiniz bu ürüne? (fiyatı 81 dolar ama 3 tane alındıığında 63dolara düşüyor. düşünen iki arkadaşla organize olabilir)

http://www.aliexpress.com/item/Newest-4-3-1080P-Blue-Mirror-G20-Car-Rear-View-Mirrors-DVR-Camera-Dual-Car-DVR/2030524555.html

alternatif:
http://www.aliexpress.com/item/-/1967972061.html

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '11
  • 26 kere teşekkür etti
  • 161 kere teşekkür edildi
bir çok sıkıntı ile karşılaşırsınız resimlerde çagın icadı gibi gözükür ama gelen cihaz farklıdır gelen ayna evde banyodaki kozmetik aynadan farklı değildir aynanın üzerine geçeceğinden düşme olasılığı vardır aynaya extra agırlık yapar  yılbaşından beri posta yolu ile gelen ürünşer çok sıkı kontrol ediliyor yurt dışından sadece 1 seferde 1 ürün alabilrsiniz eger gümrüğe takılırsa büyük ihtimalle takılır bürokrasiden dolayı aldığına pişman olursun bunlar aklıma gelenler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '15
  • 47 kere teşekkür etti
  • 38 kere teşekkür edildi
Evet, 3 tanesini bir kutuda gönderilirse gümrük olabilir. Zaten herkesin kendi adresine gönderilmesini isteyecektim, yani tek tek gelecek. O zaman gümrük olmaz diye düşünüyorum. (dün yine bi tane koli geldi yurtdışından, sorunsuz)

Ben ürünün aynısını gönderirler kanaatindeyim, yoksa aliexpress parayı iade eder. Ama fotoğraflardaki gibi kaliteli olmayabileceğinde hemfikiriz. Yani yarı kalitesinde olsa yeterli bence, ne dersiniz?

bir çok sıkıntı ile karşılaşırsınız resimlerde çagın icadı gibi gözükür ama gelen cihaz farklıdır gelen ayna evde banyodaki kozmetik aynadan farklı değildir aynanın üzerine geçeceğinden düşme olasılığı vardır aynaya extra agırlık yapar  yılbaşından beri posta yolu ile gelen ürünşer çok sıkı kontrol ediliyor yurt dışından sadece 1 seferde 1 ürün alabilrsiniz eger gümrüğe takılırsa büyük ihtimalle takılır bürokrasiden dolayı aldığına pişman olursun bunlar aklıma gelenler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '11
  • 26 kere teşekkür etti
  • 161 kere teşekkür edildi
malesef aç gözlüler yüzünden  hemen hemen her koli tek tek açılıyor insanlar kedi maması kutusunda cep tlefonu sokmaya çalışıyorlar bundan dolayıda kutu açıldıktan sonra sizi postaneye davet edip bu nedir diye sorabiliyor gümrük memuru eger memur yoksa sen gümrük müdürlüğüne gidip memuru bulup  kagıdı imzalatıyorsun  orada senden beyannamede isteyebilir o zamanda  gümrük müşavirine gidip beyanname doldurttup evrakları tamamlayarak  ürünü millileştirip alabilrisin
sizin şansınıza ya kontrol edilmeden geçti ürününüz yada kontro edildi 75 euro altında tesbit edilip  sizin adresinize gönderirdi
şu da olabilir 1 haftada türkiyeye gelir istanbulda 15 gün bekler sonra tekrar  size yönlendirirmeden çine geri gönderilir
tamamen istanbul daki memurun o günkü psikolojisine baglısınız
 3 adet üründe isteseniz adresler farklı olacağından fiyat değişmez tek adrese 3 ürün giderse indirim olur oda kargodan kazandıkları için ama %100 size ulaşmaz