Gönderen Konu: paspas onerisi  (Okunma sayısı 1628 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '21
  • 40 kere teşekkür etti
  • 34 kere teşekkür edildi
paspas onerisi
« : Eylül 20, 2014, 02:20:50 »
Arkadaslar paspaslari degisttirmem lazim su urunu bilen var mi acaba. Metre ile olctum olculer gayet iyi uyuyor gibi

http://m.n11.com/automix-toyota-corolla-havuzlu-oto-paspas-seti-gri-P13565379

Toyota Club Türkiye

paspas onerisi
« : Eylül 20, 2014, 02:20:50 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
Ynt: paspas onerisi
« Yanıtla #1 : Eylül 20, 2014, 02:27:23 »
yanılmıyorsam 8 senedir kullanıyorum sol öndeki eskidi artık hala gerisi saglam.umarım açıklamam yeterli olur.gerçekten halada saglam gerisi.kesilebilir olması bir artıdır büyük ihtimalle kendi tarafınızdakini hafif kesmek zorunda kalıcaksınız.bence memnun kalırsınız.ben çok memnunum.malzemesi güzel ise alınır.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '12
  • 106 kere teşekkür etti
  • 142 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Eylül 20, 2014, 13:42:00 »
E12 hb aracımda İlandaki paspasları kullanıyorum. Kesmeye gerek kalmıyor. Sanki bizim araç için yapmışlar cuk oturuyor.

http://www.hepsiburada.com/liste/rotacar-universal-confort-havuzlu-kaucuk-paspas-siyah-ps20/productDetails.aspx?productId=otrotaps20&categoryId=20035778&SKU=OTROTAPS20#Gorseller

İndirimdeyken aldığımda 20 tl idi.  Çok memnunum. yaklaşık 2 cm kadar havuzlu. Aracın içi kirlenmiyor. 3d paspaslarda pedalların altı boş kalıyor. Basınca ayağınız döşemeyi kirletiyor. Attığım üründe bu sıkıntı yok.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • FlickR -FotoShare
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • 148 kere teşekkür etti
  • 105 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Eylül 20, 2014, 13:53:29 »
E12 hb aracımda İlandaki paspasları kullanıyorum. Kesmeye gerek kalmıyor. Sanki bizim araç için yapmışlar cuk oturuyor.

http://www.hepsiburada.com/liste/rotacar-universal-confort-havuzlu-kaucuk-paspas-siyah-ps20/productDetails.aspx?productId=otrotaps20&categoryId=20035778&SKU=OTROTAPS20#Gorseller

İndirimdeyken aldığımda 20 tl idi.  Çok memnunum. yaklaşık 2 cm kadar havuzlu. Aracın içi kirlenmiyor. 3d paspaslarda pedalların altı boş kalıyor. Basınca ayağınız döşemeyi kirletiyor. Attığım üründe bu sıkıntı yok.

Sanırım benim Avensis  aldığım da bu. Geçen sene gibi yine bu fiyata almıştım. Havuzlu ve güzel duruyor. Paspasa çok para vermeye değmez. Bu işinizi görür.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 40 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Eylül 20, 2014, 14:47:23 »
yanılmıyorsam 8 senedir kullanıyorum sol öndeki eskidi artık hala gerisi saglam.umarım açıklamam yeterli olur.gerçekten halada saglam gerisi.kesilebilir olması bir artıdır büyük ihtimalle kendi tarafınızdakini hafif kesmek zorunda kalıcaksınız.bence memnun kalırsınız.ben çok memnunum.malzemesi güzel ise alınır.

Link deki urunden bahsediyorsunuz degil mi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Eylül 20, 2014, 16:34:56 »

ben ankarada arkadaşlarım aracılıgıyla aldım direk bu ürünmüdür bilmiyorum açıkcası.ama bu paspaslardan kullanıyorum marka farklı olabilir sadece.kalitesi önemli haberiniz olsun.gökhun arkadaşın attıgı paspasların fiyatını bilmiyorum daha incelemedim o attıgı linki ama benim şahsi düşüncem işini bilir begendiyse güzel üründür birde ona bakıp kıyaslayın isterseniz.malum internetten alışverişte paslaşmak önemlidir

yazınızı alıntı yapıyım demiştim silmişim telefondan girince k.bakmayın lütfen.kasıtlı degil
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 40 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Eylül 29, 2014, 19:35:34 »
paspas geldi arkadaslar arkalar super oldu sofer tafafi az kesmek gerekti fiyatina gore gayet guzel bir urun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Eylül 29, 2014, 19:39:32 »
paspas geldi arkadaslar arkalar super oldu sofer tafafi az kesmek gerekti fiyatina gore gayet guzel bir urun

tam dedigim gibi oldu ozaman :) güle güle kullanın
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • İskender ERSÖZ
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '12
  • 49 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Eylül 29, 2014, 20:58:14 »
benim 2 yıllık avensisin sürücü tarafındaki paspas delindi.Yenisi için servisi aradım.185.-TL fiyat verdiler.Bu gün orjinalinden çok daha güzel ve sağlamını 65.-TL'ye aldım.Hiç bir farkı yok.