0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
vvt-i motorlar akış metresini çıkartınca gaz yemez.
Yanliiis hava akismetrenin kablosunu sokersen akismetre olmadan kullanabilirsin ancaaak soyle bir durum.var arac motor ariza isigi yakar ve 3100-3200 deviri gecmez kesiciyi oraya koyar ve ayrica deli gibi benzini içer
Arkadaslar oncelikle hepinize ilginizden dolayi tesekkur ediyorum. Markaya yaptigim atiflara alinmayin lutfencunku hepimiz aldigimiz malin markasina gore para veriyoruz. Yoksa 18500 e aldigim malin ayni modelde dacia olanina daha az para ile alabilirdim diye dusunuyorum. Ve ister istemezde verilen paranin karsiligini istemek biz tuketicilerin hakkidir.bir ikincisi km orjinalmi kesin bisi soyleyemem ama tuv un 2009 dan beridir son 3 muayenede km herhangi bir enayilik gozukmuyor. Farzedinki 100 bin geri cekilmis diyeli. Bu arac suan 250 binde olsun. Eger ki cuvalla para verdigimiz arac 250 binde motor yada sanziman bitecekse buda ayibin daniskasi. Benim aracin belkide cok basit bir arizasi var iste ben o arizaya ulasana kadar gereksiz mudahalelere para harcamak istemiyorum.. Lutfen markaya yapilan atiflara takilmayin.Mesaj Birleştirildi: Eylül 20, 2014, 12:27:05Arac ayni sorunu hem lpg de hem benzinde yapiyor arkadaslar. Birde bji olarak ne onerirsizn
Problem, bakmadan veya baktırarak araç almakta değil,Problem, Toyota olmasında da değil,Problem, Corolla olmasında, şanzımanında, yılında veya km'sinde hiç değil.Problem, sadece benzine göre dizayn edilen motor sistemlerinde LPG kullanımına bağlı olarak oluşan arızalardır.Öncelikle, motorun sadece benzin ile düzgün çalışıyor vaziyete getirilmesi gerekiyor.
Su iddali basligin degismesi iyi olmuş
Bakmadan alma olayi bana ait olmadigi icin bu konuda yapilan yorumlari cok ciddiye almiyorum. Yapan mederatorde hakkima girmis oda ayri mesele. Biraz once cubuklu sanayiden geldim paylasayim.aracin ici e oturduguzda calistirdigizda yuruduvunuzde bu bahsettigim sıkıntıyı anlamak pek mumkun olmuyor. Araci kullanan ustada benim uyarilarimla sikintiya dikkat cekti. Ben burdan sunu anladim. Aractan cok beni elestrenlerin cok bir arac tecrubesi olmamis en azindan duzgun bir arac tecrubesi. Basligimi degistiren mederator dahi olsa. Arkadaslar kisisel elestrileri gecin.
siz aracın bakımını yaptırmayın boşverin gerekte yok zaten e11 ler döküntüdür hurdadır satın kurtulun bence
Efendim? [emoji4]