Arkadaşlar bunu yazarken hala burnumdan soluyorum. 2011 model auris d4d mmt comfort plus aracımın uzatılmış garantisi devam etmekte. aracımda el frenini indirmeme rağmen bazen, her zaman değil fren hala tutuyor ve biraz ilerleyince fren boşa çıkıyordu. servise götürdüğümde el freni telinin kırılmış olduğunu söylediler. ben garantiden yapılacağını düşünürken, kullanıcı hatası ödemeniz gerekiyor dediler?

?

ben ne yapabilirim de el freni telini kırabilirim diye sorduğumda altını teli bir yere taktırmış olabilirsiniz dediler. telin boylu boyunca hiç bir yerinde darbe ezik koruma plastiğinde yırtılma yok. bağlantı noktasından tel kırılmış.
Vredikleri raporda şöyle yazıyor;
SOL ARKA EL FRENİ TELİNDE HARİCİ ETKİDEN DOLAYI SIKMA YAPMIŞ DEĞİŞMESİ GEREK ARKA FREN VE DİSKLERİ DEĞİŞMESİ GEREK.
Aşağıda fotoğrafını çektim.
Daha sonra sanayide birkaç frenciye ve Kocaelide özel servis olan zirve oto ya götürdüm. hepside bunun garantiden yapılması gerektiğini söylediler. sonra da kriko ile benim arabayı kaldırdık altına baktık. fotoğrafını çektik kesinlikle senin hatan olamaz dendi. senin bu tele zarar vermen imkansız diye. genel merkezi aramamı söyledi... araç 80.000 de garantisi devam ediyor. genel merkezden bu işi çözebilir miyim?
yardımlarınızı bekliyorum.