0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
87-90 arası gelirdim sık sık. Kapuz'a inen yolun başlangıcında market vardı eniştemin babasının, orada çok durmuşumdur. Tam otobüs durağının yanında. O plajda benim de çok anım vardır. Güzel yerdir plajı da, oraya inen yolda. Merkezde de bir vapur vardı restoran olarak kullanılan. Sokak yerine olan merdivenlerini de unutamam. Bu arada sen de çok güzel yad etmişsin eski, olması gereken medeni yaşam zamanlarını Ogün.
maşallah ya, ne çeşit ne tür olursa olsun, hayvan bakmak beslemek güzeldir, insan büyüdüğünü geliştiğini görünce mutlu oluyor, bir de sizinki gibi yumurtluyorsa, ekstra mutluluk, 2 taze pastırmalı yumurta , ne güzel giderdi şimdi.
çocukluk hakan abi ya.dön deseler koşa koşa yani.teknoloji bagımlılıgı yok sokaklarda futbol oynuyorsun her tarafın yara bere şimdiki gibi paranı bastır pes oyna şeklinde degil.taştan kaleler geceleri kiraz agaçları.bizimkine daldılar mı kızardım ama.sabahleyin o kuş sesiyle horoz sesinin uyandırması yok mu hele öffff yani diyorum.agaçtan en yüksekten atlama yarışmaları.şimdi yapacak birşey bulamıyoruz elimizde telefon önümüzde bilgisayar..hem ev içindeki sıcaklık hem sokakdaki sıcaklık tavandı gerçekten o zamanlar.
Yumurtaları bir süre altından almayın kuluçkaya yatsınlar Yasin bey, inanın civcivler sizi daha çok mutlu edecek, birde civcivleriniz büyüyüp yumurtlamaya başlayınca değmeyin keyfinize.
bayıldım ))) hele hele yiğenizmin folluğa giripte o umurtaları aline aldığı anı hayal ettim:))) ...rabbim mutluluğunuzu daim etsin:))) iyi yapmışsınız en azındna bulunduğunuz yerde kene korkusuna son vermiş oldunuz:)