0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sanki pahalı fiyat vermişler. Geçen yıl kaskodan yaptırdım. Elden versem 290 lira demişti camcı.
aytaç abinin dediği gibi, kaskonuz var ise cam değiştirme hakkınız var kasko bozulmadan bir araştırın bence
Merhabalar, sizlerden tavsiye istiyorum arkadaşlar.1-2 ay önce Afyon'un mıcırlı tek gidiş-gelişli yollarında karşıdan gelen ağır yük kamyonu ceviz büyüklüğünde taş fırlattı ve direksiyon tarafında kenara kadar uzayan çatlak oluştu.tamiri mümkün değil, bu haliyle muayeneden dahi geçtim ama ileride çatlağın daha da büyümesi veya tehlike arz etmesi durumunda değiştirmem gerekecek.carglass firması resistanslı ön cam için 380 TL+KDV işçilik dahil fiyat teklif ettiler. sizce yapmalı mıyım, yapmamalı mıyım, orjinal mi taktırmalıyım? orjinal olmasa sıkıntı olur mu? tavsiyelerinizi bekliyorum.bu arada arabanın içinde ön camın hemen altında bulunan hava üfleme peteği de güneşten dolayı çatlak. (gördüğüm çoğu t22 avensiste bu çatlak mevcut) bu parça bulunur mu yoksa ön cam değişirken onu da çıkartıp plastik onarımı mı yaptırsam ne dersiniz?şimdiden teşekkürler