Arkadaslar bu hafta lastik alacam uzun yola cikmadan alayim diyorumm .. ben lassa ile continental arasinda kararsiz kaldim. Hangisi daha iyi ikiside fiyat olarak 150 tl . Yada sizin tavsiyeleriniz varmi . Bu arada arabam 2007 corolla .. yardimci olursaniz sevinirim..
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=59110.new#newbu konuyu incelediniz mi?yada lastik bölümünü.birçok alternatif ve yorum görceksiniz diye düşünüyorum.tercihleriniz arasına goodyear kumho hankook gibi alternatiflerde koyabili9rsiniz.etiketleriyle birlikte düşünmenizi tavsiyeederim.
Arkadaslar bu hafta lastik alacam uzun yola cikmadan alayim diyorumm .. ben lassa ile continental arasinda kararsiz kaldim. Hangisi daha iyi ikiside fiyat olarak 150 tl . Yada sizin tavsiyeleriniz varmi . Bu arada arabam 2007 corolla .. yardimci olursaniz sevinirim..
illa ikisi arasında alacaksan continental
bencede conti iyidir. kışlık düşünürsen nokian öneririrm bende kullanıyorum tutuş harika.
Lassa ve continental ayni sınıfa bile sokulamazlar. Michelin goodyear continental dusunun derim. Lassa ve bridgeston ayni fabrikada üretiliyor kocaelinde ikisininde farkinin oldugunu dusunmuyorum acikcasi. Michelin aldik 1 ay kadar once ciddi memnunum fren yol tutus yol sesi olarak tanesi 165 2014 uretim goz onunde bulundurabilirsiniz.
Lassa ve continental ayni sınıfa bile sokulamazlar. Michelin goodyear continental dusunun derim. Lassa ve bridgeston ayni fabrikada üretiliyor kocaelinde ikisininde farkinin oldugunu dusunmuyorum acikcasi. Michelin aldik 1 ay kadar once ciddi memnunum fren yol tutus yol sesi olarak tanesi 165 2014 uretim goz onunde bulundurabilirsiniz.
Testlerde lassa sıralamaya bile giremiyor. Continental zirvede ilk 3.bell1 Continental 2 michelin.3 goodyear lassadır pırellıdir brıgstonenun esamesi okunmuyor. Kışlık Continental aldım yazlıklar michelin çok memnunum fren mesaleri çok iyi
Cogu adac testlerınde mıchelın rezıl durumda.Kımı ebatta pırellı p7 1. ken bır kucuk ebatta contı.premıum contact 1.oluyor.Performans lastıklerı harıc mıchelın hıc ılk 3 de degıl.
Cogu adac testlerınde mıchelın rezıl durumda.Kımı ebatta pırellı p7 1. ken bır kucuk ebatta contı.premıum contact 1.oluyor.Performans lastıklerı harıc mıchelın hıc ılk 3 de degıl.
Michelin Pilot Sport çok güzel bir lastik bence. Pirelli P7 Cinturato zor ısınan bir lastik ve isinana kadar ananizdan emdiğiniz sütü burnunuzdan getiriyor. [emoji4]
Energy saver ve prımacy hp 3 bence 5 kurus etmez.Bunun yerıne contı ve good year eff.grıp.per.Cokdaha kalıtelı.Mıchrlıne o kadar paraya yazık.Hankook kumho petlas bıle daha ucuza daha ıyı serılerı var
Energy saver ve prımacy hp 3 bence 5 kurus etmez.Bunun yerıne contı ve good year eff.grıp.per.Cokdaha kalıtelı.Mıchrlıne o kadar paraya yazık.Hankook kumho petlas bıle daha ucuza daha ıyı serılerı var
Turanza'dan Energy Saver'a geçtik. Turanza'nin dandikligi ayri tabi de araba resmen çağ altladı. Şahsi görüşüm Michelin'i Hankook, Kumho, Petlas gibi firmalarla aynı kefeye koymamak yönünde.
3 senelik energy saver lastik kullanıyorum. konfordur, frendir, yanal tutuştur çok memnunum. Gerede-Karabük arasındaki yolu bilen bilir, iniş çıkış virajlarla doludur, duble yoldur ama. bir bmw ile ikiyüzle kapışmıştım. dönüşlerde falan hiç kaydırma yapmamıştı.
Petlas ın da kış lastiğini kullanıyorum, ıslak yolda frenleme energy saver a göre kötü, fakat karda buzda bana mısın demiyor, patinaj bile çekmiyor.