Gönderen Konu: koltuklardaki ilginç durum  (Okunma sayısı 1175 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '11
  • 29 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
koltuklardaki ilginç durum
« : Eylül 16, 2014, 19:50:25 »
Bugun çok enterasan bişey farkettim arabanın içinde otururken
Ön koltukların kapıdan tarafa olan yanaklarının alt kısımlarında kıvrımlar şekilsiz çizgiler var döşemenin altında, döşemede en ufak ezilme yıpranma yok ama içerden sanki sungerin ustunde olan bi döşeme şayet varmı oyle bi döşeme onuda bilmiyorum ama(koltuk döşemesi ve sunger arasında) sanki yırtılıp yuvarlanmış ve bu kıvrımları çizgileri ouşturmuş gibi bugun baya bi duzelmek için itip kakıp çektirdikten sonra acaba airbag kablosumu diye birşey geldi aklıma ve oynamayı bıraktım. Acaba konuyla ilgili bilgisi olan yada boyle birşey yaşayan varmı elimi surduğumde çok net hissediyorum yuvarlak tek bir şerit halinde şekilsiz olarak yanağın altına dağılmış vaziyette bir kabartı iki koltuktada kapıya bakan yanakta
Araca binerken bakınca direk belli oluyor o kadar kabarık yani
2011 corolla

Toyota Club Türkiye

koltuklardaki ilginç durum
« : Eylül 16, 2014, 19:50:25 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Sheer Driving Pleasure
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '07
  • 2229 kere teşekkür etti
  • 3428 kere teşekkür edildi
Ynt: koltuklardaki ilginç durum
« Yanıtla #1 : Eylül 16, 2014, 19:54:31 »
Hayal gücümüzü çok zorlamışnız ama yaa.
Bir fotograf aslında herşeyi anlatmazmıydı?  ;)
Avensis 1.8 A/T 2007 LPG (Tomasetto)
AP900 Cruise control
www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=50407.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 29 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Eylül 16, 2014, 19:58:10 »
Ahmet bey elimdeki en kaliteli fotoğraf çeken makine telefon oda ne kadar çeker bilemedim ama çekip ekleyeceğim :) :)

Ahmet bey arabaya gittim gitmişkende braz daha oynadım dayanamadım :D ama fotoğraf ne kadar çektiysemde fayda etmiyor görünmüyor hiç bişey fakat şoyle bir sonuç çkardım sanırım ince bir naylon yapıştırılmış döşemenin altına su geçirmesin diye sungere o naylon yırtılmış ve toplanıyor diye düşünmeye başladım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • EN İYİ PERFORMANS UZUN ÖMÜRLÜ OLANDIR.
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '14
  • 239 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Eylül 16, 2014, 21:44:50 »
ben söktüm yıkadım döşemeyi ve onardım.o dediğiniz çizgiler kuaşa yapışık olan süngerin kumaştan ayrılması sonucu oluşan çizgiler.normal durum her arabada olıyor....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • kralına yol vermişim, soytarısıyla uğraşamam...
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 13 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Eylül 16, 2014, 22:10:01 »
bendede aynı ona benzer durumda ön iki koltukta olmuştu.koltukların yanlarının alt kısımlarında ve yan dikey kısımlarında ince çizgi şeklinde  kat kat bükülmeler oldu.bu bizim araçlarda olağan birşeymiş müşterinin daha rahat olması açısından içerisine astar koymuşlar oda zamanla bu şekilde kıvrılıp o şekle dönüşüyormuş.ben 2 kez değişim yoluna gitmiştim.sağolsunlar servistekiler yardımcı oldular ama üzerine gidin...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 29 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Eylül 18, 2014, 12:20:39 »
bendede aynı ona benzer durumda ön iki koltukta olmuştu.koltukların yanlarının alt kısımlarında ve yan dikey kısımlarında ince çizgi şeklinde  kat kat bükülmeler oldu.bu bizim araçlarda olağan birşeymiş müşterinin daha rahat olması açısından içerisine astar koymuşlar oda zamanla bu şekilde kıvrılıp o şekle dönüşüyormuş.ben 2 kez değişim yoluna gitmiştim.sağolsunlar servistekiler yardımcı oldular ama üzerine gidin...

teşekkurler uğur bey servise gittiğimde mutlaka uzerine düşücem