0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba Ömer bey, gayet şık duruyor güle güle kullanın, "aliexpress" den siparişleriniz kaç günde elinize ulaştı acaba ?
İç kapı kromları tahmin ettiğim ürün ise kötü durur bence
kısmetse yarın bakalım kötü durursa çıkarırız
kapı kromlarını taktınız mı acaba?
iç kapı kromlarını göremedik
taktım aslında 2 hafta olmuştur ama resim çekmek aklıma gelmedi çok da değişen bir şey olmadı almasamda olurmuş aslında eklerin yarın fotoğraf eklerim
Daha guzeli sizin olsun insallah tsk ler
merhaba 3-4 gündür foruma giremedim geç cevap için kusura bakmayın. tüm yorumlarınız için çok teşekkür ederim.pedallar için ben servisten destek aldım takması biraz zor, ama ayak dayama için sakın delmeyin yada deldirmeyin.. sağlam bir yapıştırıcı ile ben kendim yapıştırdım çok güzel oldu.aksesuarlar pahalı değil ama yurt dışından almanız gerekiyor. ben hepsini aliexpres den aldım uyguna geldi.
Peki pedalları takarken vidalama yaptınız mı? yoksa onları da mı yapıştırıcı ile tutturdunuz?Ayrıca ayak dayamada kullandığınız yapıştırıcı markası nedir? Bilinen markayı kullanalım.
Yarın krom kapı eşiğinin fotogragını cekıp buraya yuklerım. Tavsiye ederim 39 liraya göre cok iyi bir ürün. Bir de bod oto kılıf koruyucu aldım onuda yarın takabılırsem onunda fotograflarını yuklerım.
gökhan bey bod oto kılıfı taktınız mı bende alcam ama nasıl olur bilemiyorum yorumlarınızı ve fotolarınızı ekler misiniz