Emrah Bey, Ben daha önce sipariş verdim pedal setini taktırmak için ama kutusundan çıkarmak bile nasip olmadı. Manuel şanzıman için elimde bir takım var, istiyorsanız iletişime geçebilirsiniz benle.
@Talha Aslantas (33006) Bey Ben alayım onları o zaman:)2014 manel Corolla'ya uyumlu değil mi?
@Aslantas (33006) Bey Ben alayım onları o zaman:)2014 manel Corolla'ya uyumlu değil mi?
Evet Kendi aracım için almıştım ama hala kutusunda duruyor. geldiği gibi kaldı, kısmet olmadı ne yazık ki.
Benim aracımda 2014 Manuel Life modeli
Arkadaşlar dün aracımın farları teyp ve balatalar garantinden Değişti... En Güzeli ise Kaan arkadaşımızın yaptığı söylediği photon ampullerden sipariş etmiştim ve cuma günü aldım Cumartesi onlarda serviste taktırdım... Aracın içi plakalık ve bagaj içi beyaz bir Işığa büründü çok Şahane oldu.. Kaan anladın sen onu:))))
Mesaj Birleştirildi: 22 Mar, 2015 20:32
Mesaj Birleştirildi: 22 Mar, 2015 20:33
Mesaj Birleştirildi: 22 Mar, 2015 20:34
Yalnız benim fotolar TLf da düz burada nie yan çıktı❓
Arkadaşlar dün aracımın farları teyp ve balatalar garantinden Değişti... En Güzeli ise Kaan arkadaşımızın yaptığı söylediği photon ampullerden sipariş etmiştim ve cuma günü aldım Cumartesi onlarda serviste taktırdım... Aracın içi plakalık ve bagaj içi beyaz bir Işığa büründü çok Şahane oldu.. Kaan anladın sen onu:))))
günlük boyun egzersizimizi yapmış olduk
mesajı aldım

maşallah bir an bizim aracı görür gibi oldum gözümde tüttü
Varmis abi varmis alirim ben de buyuk ihtimalle.. bu arada plakaya led uygulamasi şu şekilde oldu..kirli biraz araba ama özur 

Erah Bey,uzun zamandır aradığım renk tonu.bende bu mavi led plaka aydınlatmasından arıyordum.acaba marka ve modeli nedir?
Mesaj Birleştirildi: 22 Mar, 2015 22:18
Mesaj Birleştirildi: 22 Mar, 2015 20:33
Mesaj Birleştirildi: 22 Mar, 2015 20:34
Timuçin Bey,photon'un hanngi modeli acaba?uzunluğu ne kadar ve nereden aldınız acaba led iç aydınlatmaları?yardımcı olursanız çok sevinirim.aracımda bende bazı değişiklikler yapmak istiyorum.sarı iç lambalardan çok daha iyi olacağını düşünüyorum.
t10 almanız gerekiyor, 5 ampul (kutularda 2 şer tane var dersek 3 kutu) :kullanım yeri plaka iç gözlük kabının orası ve bagaj
bir tane 31 mm sofit ampul:orta tavan
2 tane 36 mm sofit ampul: makyaj ampulü
Ben Kaan ne dediyse onu aldım... hatta Allah Razı olsun linkleri o yolladı ben sadece tıklayıp hepsiburada dan sipariş ettim:))) danışma=Kaan

)
Kaan bey linkleri bizde talep etsek kaçar tane olduğunu yazmışsınız zaten ama
t10 almanız gerekiyor, 5 ampul (kutularda 2 şer tane var dersek 3 kutu) :kullanım yeri plaka iç gözlük kabının orası ve bagaj
bir tane 31 mm sofit ampul:orta tavan
2 tane 36 mm sofit ampul: makyaj ampulü
Link verebilir misiniz acaba?Orta aydınlatma için 31mm olandan,peki ya ön taraf için,sürücü ve yolcu aydınlatması için hangisinden almamız gerekiyor?makyaj lambalarına bence gerek yok.
Bu iki link teki ürünleri alınca aracın her yerine yetiyormu peki
Bu iki link teki ürünleri alınca aracın her yerine yetiyormu peki
makyaj lambaları (güneşlik altı) hariç iç aydınlatmalar, plaka ve bagaja yetiyor ,ışıl ışıl oluyor
verso yada.muhtemelen olur.Dur biarada ben alayım
Iyi aksamlar. Araclariniz cok guzel olmus.. bende corolla mi aldigimda ayni süslemeleri yapacagim.. Corollayi bu yüzden seviyorum.. Emeginize saglik..
verso yada.muhtemelen olur.Dur biarada ben alayım
versoya alırsanız montajını beraber yapalım abi
Iyi aksamlar. Araclariniz cok guzel olmus.. bende corolla mi aldigimda ayni süslemeleri yapacagim.. Corollayi bu yüzden seviyorum.. Emeginize saglik..
siz hayırlısıyla alın biz yine yardım ederiz fikir veririz
biliyorum corolla dan tecrübeli sin
yardımların için sağol kaan soru işareti bırakmadın kafamda
Erah Bey,uzun zamandır aradığım renk tonu.bende bu mavi led plaka aydınlatmasından arıyordum.acaba marka ve modeli nedir?
Mesaj Birleştirildi: 22 Mar, 2015 22:18
Timuçin Bey,photon'un hanngi modeli acaba?uzunluğu ne kadar ve nereden aldınız acaba led iç aydınlatmaları?yardımcı olursanız çok sevinirim.aracımda bende bazı değişiklikler yapmak istiyorum.sarı iç lambalardan çok daha iyi olacağını düşünüyorum.
abi ben de photon marka kullandim..ama tam model kodu filan varsa yazayim sana yine..ne beyaz ne mavi guzel bi renk oldu plaka isiklari