0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Emrah Bey, Ben daha önce sipariş verdim pedal setini taktırmak için ama kutusundan çıkarmak bile nasip olmadı. Manuel şanzıman için elimde bir takım var, istiyorsanız iletişime geçebilirsiniz benle.
@Aslantas (33006) Bey Ben alayım onları o zaman:)2014 manel Corolla'ya uyumlu değil mi?
Arkadaşlar dün aracımın farları teyp ve balatalar garantinden Değişti... En Güzeli ise Kaan arkadaşımızın yaptığı söylediği photon ampullerden sipariş etmiştim ve cuma günü aldım Cumartesi onlarda serviste taktırdım... Aracın içi plakalık ve bagaj içi beyaz bir Işığa büründü çok Şahane oldu.. Kaan anladın sen onu:))))Yalnız benim fotolar TLf da düz burada nie yan çıktı❓
Varmis abi varmis alirim ben de buyuk ihtimalle.. bu arada plakaya led uygulamasi şu şekilde oldu..kirli biraz araba ama özur
Arkadaşlar dün aracımın farları teyp ve balatalar garantinden Değişti... En Güzeli ise Kaan arkadaşımızın yaptığı söylediği photon ampullerden sipariş etmiştim ve cuma günü aldım Cumartesi onlarda serviste taktırdım... Aracın içi plakalık ve bagaj içi beyaz bir Işığa büründü çok Şahane oldu.. Kaan anladın sen onu:))))Mesaj Birleştirildi: Mart 22, 2015, 20:32:01Mesaj Birleştirildi: Mart 22, 2015, 20:32:13Mesaj Birleştirildi: Mart 22, 2015, 20:32:36Mesaj Birleştirildi: Mart 22, 2015, 20:33:43Mesaj Birleştirildi: Mart 22, 2015, 20:34:53Yalnız benim fotolar TLf da düz burada nie yan çıktı❓
t10 almanız gerekiyor, 5 ampul (kutularda 2 şer tane var dersek 3 kutu) :kullanım yeri plaka iç gözlük kabının orası ve bagajbir tane 31 mm sofit ampul:orta tavan2 tane 36 mm sofit ampul: makyaj ampulü
Link verebilir misiniz acaba?Orta aydınlatma için 31mm olandan,peki ya ön taraf için,sürücü ve yolcu aydınlatması için hangisinden almamız gerekiyor?makyaj lambalarına bence gerek yok.
Bu iki link teki ürünleri alınca aracın her yerine yetiyormu peki
verso yada.muhtemelen olur.Dur biarada ben alayım
Iyi aksamlar. Araclariniz cok guzel olmus.. bende corolla mi aldigimda ayni süslemeleri yapacagim.. Corollayi bu yüzden seviyorum.. Emeginize saglik..
Erah Bey,uzun zamandır aradığım renk tonu.bende bu mavi led plaka aydınlatmasından arıyordum.acaba marka ve modeli nedir?Mesaj Birleştirildi: Mart 22, 2015, 22:18:45Timuçin Bey,photon'un hanngi modeli acaba?uzunluğu ne kadar ve nereden aldınız acaba led iç aydınlatmaları?yardımcı olursanız çok sevinirim.aracımda bende bazı değişiklikler yapmak istiyorum.sarı iç lambalardan çok daha iyi olacağını düşünüyorum.