0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim de tavanda sarkma vardı. NİSAN ayında 150,00 TL'ye yenilettim.Sizin de yapmanız gereken yeniletmek olur. Toplu iğne, yapıştırma vs. geçici çözüm.
Nasıl yapıyorlar onu ? Sonuçta yeni yapacaklarınıda yapıştırmıyorlarmı ? Benim mesela sadece ön kısımlarda sarkma var yapıştırarak çözülür gibi. Kendim yapabilirim ama tırsıyorum
O gün aracın başında duramamıştım, nasıl yaptıklarını bilmiyorum da sıfır gibi oluyor.
Ayni sorun bizim avensistede var. Tavan dosemesi yenilemeye 350 tl istediler istanbul maslakta
Yeni nesil araçların tavanlarını fazla ıslak bezle sildiğiniz taktirde sanırım yapışkan madde özelliğini yitiriyor ve zamanla güneş altında yumuşayan yapışkan daha önceden su aldığından özelliğini kaybettiği yerler sarkma yapıyor. Bunu tek çözümü tavan döşemesini yeniletmek. Geçen ay bizim amca oğlu Opel Astra 199 model aracınkini yaptırdı 120 tl ye yapmışlar Ankara Keçiören da bir önceki yaz tavanı silmişti. Ne gariptir ki bizim eski 1997 efsane kasanın tavanını en kötü 10 defa silmişimdir hiçbir sorun çıkarmadı AHHH TOYOTA DUY SESİSMİZ ÇIKAR ŞU EFSANEMİZİN SIFIRINI .