0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Trigeri ne marka aldınız işçilik dediğiniz fiyat mı tuttu??? Motor sirkelerek çalışırsa bir tutar bir bırakırsa subab zamanı gelmiştir. Arabanın performansı yerinde ve lpg tüketimini az ise yaptırma derim oynatma arabanla. Zaten subab ayarı son aşamaya gelince dediğim belirtiler ve rölanti düzensizliği meydana geliyor. Subab ayarı 150-200tş arası fiyat isterler eğer çok para çekerlerse ayar yaptıkları şimlerin tanesi 16 lira 16×8=128 lira ona göre hesap çıkarın. Neden yapar subab ayarı lpgden 40bin-60bin km sonra şimler artık şişmeye başlar ve çalışması bozulur. ..
merhaba arkadaşlar ,triger değişelim dedik, usta subap ayarıda yapılması gerek dedi. durduk yere nereden çıktı şimdi bu ,anlamadım. sizce ne yapmalıyım?
Güven kardeş, rölanti sabit ama bayağı düşük yülseltiliyor diye biliyorum. Üstad bi rölanti motorunu kelebeği temizlet rölanti çıkar. Motorun çalışması güzel değil beğenmediğim gevşek çalılmıyor. Subab isteyebilir yakıt değerlerin subab için erken diyor bu ayarlar için ama motor çalışması sıkıntılı 100 kmde tutup bırakması da subab olabilir. Subab değilse de çözümünü bilen yok diyecekleri würth 2 kere kullan motor temizlensin. Bende bu dertler yüzünden arabadan soğudum. Subab ayarı yaptırmanı tavsiye ederim vibrasyon(titreşim) dediğin ondandır...
merhaba , subap ayarı yapılırken, üst kapağı sökmek yetiyormu, yoksa alt tarafamı iniyor. rölanti motorunu temizletmeyi düşünüyorum, önce ondan başlamak lazım.