0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Elantra biraz fazla yakar.Birde yanlış anlamadiysam benzinli Corolla fiyatına dizel Elantra var Eğer ayni fiyata dizel Elantra yerine benzinli Corolla'yi seçerseniz hayatınızın hatasını yaparsınız. [emoji2] Bu arada Hyundai'in servisleri Toyota'ya kıyasla daha iyi.
öyle değil sıfır olarak alıncak peki honda civic test etmelimiyim hondaya geçen aylarda gitmiştim ama alıcı gözle bakmadım tekrardan gidip civicte test etmeyi düşünüyorum işin aslı hyundai çok gelişti bu doğru ama japon daha iyi ''bence''
Aralarındaki fiyat farkı bariz belli.Yani Cıvıc Corolla Elantra arasıdaki. 8-9 Bin Tl Fazlası var.Elantra tabiki bir üst segment Ama Benim seçimimim Corolla-Cıvıc Arasında olurdu.Ama bir türlü FB7 Kasa kodlu Cıvıc sevemedim gitti.Yeni Corolla 1.6 Premium Navigation Multidrive S 75,5401.6 Executive Eco Smart (Otomatik) Otomatiik Benzin/LPG 76,655ELANTRA 1.6 CRDi ELITE OTM 84.350 TL
arkadaşlar dizel düşünmüyoruz artık çünkü yılda max 10.000-12.000 km yapıyoruz benzin mazot fiyat farkı çok kalmadı yılda hadi 30.000-40.000 km yapsak olabilir ama o kadar km yapmıyoruz arkadaşlar önerinizle gidip hondayıda test edicez fakat burada sormak istediğim bir soru var civic ve corollanın otomatik şanzımanı corolla nın şanzıman bana mükemmel geldi bakalım civic in şanzımanı nasıl corolla hızlanması 11.1 sn civic 12.2 sn bu fark biraz fazla gibi geldi bana bide civic smart pakedindeki multimedya ses sistemi pioneer mı hoparlörler falan yani ses sistemi corolladan daha mı iyi bu çok önemli bir özellik değil ama yinede önemli
Elantra (Hyundai) çok oyuncaklı bir araba gibi geliyor o yüzden Corolla.
Dizel ve Sunroofa sahip bir araba için değebilir.70 80 binlere çıktıktan sonra cc alır geçerim ben olsam Hyundainin gereksiz oyuncaklara sahip araçları ilgimi çekmiyor.
elantra'daki estetik = makyaj yapmaya çalışıp maymuna dönen kadın. ayrıca satın aldıktan 2 ay sonra satılık ilânı koyun bakalım kaç bin tl zarar ediyorsunuz.