0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hepinize teşekkür ederim, Ben profil resmimde de görüldüğü üzere eski bir 2003 model 2.0 D-4 Avensis kullanıcısıy(d)ım ama o aracımdan önce de sonra da hep bu kasa Avensis'e heves ettim, bırakın direksiyonuna geçip kullanmayı yan koltuğunda bile oturmuşluğum olmadığı halde nedendir ben de bilmiyorum hep bu kasa Avensis istedim Yüksel Işık hemşerim senin de Bandırma'da yer tavsiye etmen iyi oldu çünkü ben Gönen'de oturuyorum ama Bandırma'da çalışıyorum, gerektiğinde aracıma dediğin yerde baktırabilirim..
Yüksel hemserim elbette tanisiriz, Toyota'dan iyi anlayan bi usta her zaman 1. tercihim olur..Hilmi Kara T25 kasaya hevesliyseniz ve 1.8 bulabilirseniz -ki cok zordur- kesinlikle alin cunku 1.6 olanlari lpgye gayet uyumlu olmasina ragmen kasa agir geldiginden performans tatminkar degildir, 2.0 D-4 olanlarsa -ki bende vardi- lpg takilabilmesine ragmen ileri vadede subaplara zarar verme ihtimali yuksektir, o yuzden D-4 olmayan 1.8 avensis en ideal secenektir.. T22'deki D-4'ler icin de ayni sikinti gecerli olup ekstradan bazi lpgli olanlarinin otomatik vitesleri 3.vitesten 4'e gecmedigini kullanicilarindan duymustum..
gec oldu ama hayırlı olsun cok guzel bır araca benziyor otomatık olsa tam olacakmıs bu aracın bazı hastalıkları var on cam onundekı pılastık parca sendede kırıkmı merak ettım
Maşallah çok temiz bir araba resimde şıkır şıkır cikmis. pırıl pırıl duruyor. Kazasiz belasiz iyi günlerde kullan.