0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yaşar abi parçalari orjinal mi aldın
Bugün aracı akşam üzeri Kayseri'den teslim aldım işçilik parça 2400 tl tuttu usta lpg kullanma 260815 kmde 261500 olana kadar benzinde 80/90 km'yi geçmeden vitesleri 2000 devirde değiştir dediğim km dolarsa gel sübap ayarı yapılacak yağ filtre değişecek bide silindir kapak cıvatalarını kontrol edecem lpg ve benzin ayarı yapıldıktan sonra istediğin devirde kullanabilirsin dedi bi problem yok çekiş gayet güzel
hayırlı olsun el emeği dolgun almış motor yaptırma işini ustalar çok seviyor.Sekman orjinal diğerleri kaliteli yan sanayi, subabları değiştirmiş bu subablar orjinal ebatlar ve bi 40 bin ayar istemez ama subab ayarı yapalım demesi ilginç ozaman niye değiştiriyorsunuz? Yaşar kardeş 1.3 ü satacağın yoktu şimdi de bi 10 yıl daha binersin. Daha herkes bu lafı söyler...arabayı kimseye verme kontroller yapılana kadar benim başıma geldi ordan biliyorum...
Ustayi aradim senin yapacagin motorun dedim hafif rampada 2 den 3 e atamiyorum bunun sebebi ne olabilir ki yaga baktim hattinden fazla yag koymus yagda su gibi cok seffaf. Rolanti ayarindan mi subap ayarindan mi anlamadim benzine aldim acaba gazdan mi gitmio diye ama gene ayni kalkis cok kotu segmandan once cok iyiydi sadece beyaz duman atiodu hadi yaptiralim dedim ama olanlara bak corolladan soguttu serefsiz usta izmirliler sakin 5.sanayiye yaptirmayin cok pismanim ama olan oldu artik bakalim sali goturcem birakcam bakcak... Su hareret cubugu neden hic yukselmiyo normalde ortada olmasi gerekmio mu benim ki bi dis cikio 15 km sonra ortaya gelio sonrada tekrar kendikendine 1 dise dusuyo???