0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Anladım işin özeti bence yol tutuş viraj performansı 10 üzerinden 10 , zaten 3.16i yide boşver gitsin kapının önüne koymam dışı şekil sadece o performansda berbat zaten.
Ben E140'ta güvende hissetmedim kendimi. O da kalas. [emoji4] Hele ki torsiyonun konforu falan çok kötüydü ya. [emoji4]
3.16 1.6 motorlu bir araç zaten ustune arkadan itmesi performans kaybi arkadasimda eski kasasi var 2004 falan galiba 2 onceki kasa yanliyamiyor bile saliyoruz cok az birakiyor araç guçlu degil ayni kasa 320d neler yapiyor
Fordun her araci kalas gibi kullandigi malzeme bile hep sert mondeo ya bindim boyle bir sey yok aracin tavanlarindan garc gurc sesler geliyor satanda ford bu diyor daş gibi araba seninki daşsa bizimkisi ne
Fiesta'nin içindeki malzeme E160 Corolla'dan çok daha kaliteli Dost acı söyler maalesef. [emoji2]
Evet Bmw de 3 serisine bineceksen 3.20d ye bineceksin önerisini belki 100 kişiden duydum
Vallla fiestada surdum arabanin el freni tutmuyodu 2010 model 2011 yilindaydik kalas gibi oda kalite saglam bak taş gibi butun malzemeler bisey olmaz tam kiralamaci isi zaten kirala kirala bisey olmaz
Bozuğu denk gelmiştir. [emoji4] Fiesta sınıfın en kaliteli aracı. Ben demiyorum birçok otorite diyor bunu.
Enes Bey buna katılıyorum Yeni corolla kalite olarak 5 para etmez o paraları hiç etmez yazık 70-80 bin tl ye ben sıfır alacaktım corolla rezil bir ic dizaynı var o ne ya öyle forddan bile kötü
Maalesef kendi kullanma imkânım yok.Zaten kıyasladigim Focus bizim eski araba. 2000 model Focus. Ayrıca Focus 3'un eskisinden daha iyi yol tuttuğundan eminim. 2013 model E140'ta 2000 model Focus'taki güven hissiyatı yok maalesef.
Hakikaten çok kötü.Allah aşkına o saat ne ya? [emoji4]
Kusura bakma bir cok kisi diyor diye gidip onu almam hangisinde rahatsam begendiysem o 100 kisi biseyi seviyo diye benimde sevmem gerekmiyo gider polo alirim ben
İkisinide uzun yolda kullanmış birisi olarak cevap veriyorum.Focus 1 Tartışılmaz bu segmentte en iyi yolu tutan araçtır.Aracın Ağırlık dağılımı ve Düzgün şasesi ve Sert direksiyonu bunu etkiler.Arkadan kayma asla hissedemezsin.Corolla da Elektrikli direksiyon o hissiyatı vermez ama o kadar iyi yol tutar.Focus 1 virajlarda önden kaymaya başlar kafa dışarıya doğru çıkıyor..Arkadan kayma asla hissedemezsin.Focus 2 bu olayı tamamen batırmışlar araç resmen direk arkaasını bırakmaya başlıyor.Bunun sebebini direksiyon olduğunu düşünüyorum.
Silah dayiyorum kafanıza. Fiesta almazsanız sıkarim. [emoji13] Şaka bir yana bu iş zevk işi. Meselâ ben iki hava yastıklı Polo'ya para mara vermem.
Saat onceki kasalardan olan bir sey nevi manevi degeri var
Tamam saat yapsınlar.Ama yeri ve duruşu çok kötü. Passat'taki saat daha elit. O tarz birşey olmalıydı.
Mustafa bey kaymanin direksiyonla ilgisi olabilirmi veya olursa nasıl bir bağınti olur bilmediğim için soruyorum