0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Herkese selamGeçen hafta Kıyıköy'e gitmeyi planladım ama eşimin durumundan dolayı vazgeçtim.Allah kısmet ederse Papuçdere'ye gitmek istiyorum.Fotoğraflar için ayrıca teşekkürler
Birde buralara (iğneadaya) nükleer santral yapmayı düşünüyorlar!
Bunlarda benden
Ooo köyümden fotolar görmek güzel. Ama ne yazık ki birkaç yıldır gidemiyorum. Bir gün buluşma ayarlayıp topluca gidebiliriz arkadaşlar.
Aytaç, hemşehri çıktık senle beaw Ben de aslen Edirne uzunköprü'lüyüm. Bir trakya'lı daha görmek güzel dostum
Manastır olduğunu bilmiyorduk o_O 2 ay önce gittik biz de.. Beylikdüzü'nde oturunca hadi gidelim denesi bir mesafede söz konusu doğa güzelliğimiz =) Amaç denizin tadına bakmaktı, ama bagajın sürekli elemanları mangal ve portatif masamız olunca piknik de yaptık. Piknik için gölge olabilecek bir yer aradık ve etrafı çevrelenmemiş ağaçlık bulamayınca mecbur ederi neyse para verip piknik alanına girdik. Tabii bunda oraların yabancısı olmamızın büyük büyük payı var. Unutmadan, Hakan'ın oralı olduğunu da unuttum tabii =/Neyse genel olarak güzel bir gündü. Şezlong şemsiye ücretleri de makuldu, 5'er lira ama nasılsa indirim isterler diye 6 diyorlar en başta İstanbul'a yakın olur, tüm kırolar orda olur rahatsız ederler falan diye de düşünmeyin. Tabii vardı ama eminim Çeşme'de daha fazlalardır.
oralı demeyelim de ailem uzun zamandır saray'da ikâmet ettiğinden trakya'nın karadeniz kıyısına doğru olan kısımlarında memleketi olanların bile görüp duymadığı yerleri gezdim. siz belediye plajına gitmişsiniz. bugüne kadar hiç orada denize girmedim. bunun dışında limanın sağında yine oldukça büyük bir kumsal var. ayrıca bir de limanın hemen önünde (içinde de diyebiliriz) 15-20 metrelik küçük bir plaj var, dalgakıranların hizasında olduğu için dalgasız bir denizde suya girilebiliyor. sabah erken saatlerde kalabalık bir grupla gidilirse "plajı kapatmak" denilecek bir tabir gerçekleştirilebilir.kıyıköy'e gitmişken balık yemenizi de tavsiye ederim. surların içine girip yolun sonuna doğru ilerlediğinizde (uçurumlu fotoğrafın sağında kalıyor) marina cafe-restaurant var. fiyatları uygun, lezzeti güzel. aynı zamanda serpme kahvaltı da veriyorlar.
Götürürsün bir gün ne diyeyim .. Dönerken meraktan girdik baktık surların içerisine, keşke erken farkedebilseydik..