0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar avensisin sol alt maşpiyelini sürttüm yaklaşık 1m çizik oluştu. kasko poliçeme bakınca otto zenith adlı onarım firmasından 0-30 cm kadar 2 adet saç hasarsız boya tamiri hakkım var.Ayrıca poliçede otto zenith firmasının olmadığı illerde 450 tl ye kadar özel servislerde de yaptırabilirsiniz yazıyor.bulunduğum ilde olmadığı için özel servise yaptırabilir miyim ve tramerde görünür mü?ikincisi ankaraya gidince otto zenithde 2 hakkım olduğu için 30+30 cm boya tamiri isteme hakkım olabilir mi?teşekkürlerkasko:ışık sigorta
Kapı düzelir çok kolay,Ancak arka çamurluk davlumbaz ağzı gerçekten biraz zor.Orada birkaç sac üst üste biniyor. Arkadaşlarım oraya ulaşmak için arka kapının kilit dilini söküyor, oradan çok küçük bir delik çıkıyor.O delik e görede açılı düzeltme çubukları ilede oradan girerek düzeltiyorlar.Gerçekten zor bölge, işi bilmeyen birisinin yapması zor.
Geçmiş olsun, o bölgeye boyalı yama gerekiyor boyutu mini onarım kapsamına girecek düzeyde görünüyor.
Teşekkür ederim Aytaç Bey, çok küçük bir çizik tırnak ucu kadar, boya yaptırmaya gerek var mı bundan dolayı, araçta boya yok çünkü, rötuş yaptırmayı düşünmüştüm ben, çünkü nokta halinde taş atığı bir iki yerde var.
Güzel rutuş yapılırsa olur. Zaten renkte rutuşa uygun, düzgün yapılırsa %70 civarında düzelme olur.
Ahmet hocam nokta halinde 3-4 yerinde var bu taş hasarı, renk beyaz olduğu için kapatır zaten benimde düşüncem, bunu nerede nasıl yaptırayım bu internette boya koduna özel rötuş setleri var fırçalı onlardan almama gerek varmı, bir öneriniz var mı