Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
Aktivasyon eposta
nız mı yok?
Aralık 08, 2025, 14:56:56
Lütfen
BÜYÜK HARF
kullanmayalım!
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Toyota Club Türkiye
»
Garaj
»
Hasar/Kasko/Kaza
»
Konu:
Sol dikiz aynası
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Gönderen
Konu: Sol dikiz aynası (Okunma sayısı 1816 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
(Gizli Üye)
Aktif Toyotacı
Araç: ---
Kan Grubu: ---
Model Yılı: -
1 kere teşekkür etti
Sol dikiz aynası
«
:
Eylül 11, 2014, 19:54:54 »
Merhaba arkadaşlar aracım 2012 auris bu gün sol dikiz aynama çarpmışlar, aynanın camı ve kasası kırılmış, sinyal, mekanizma ve arka kapakta problem yok gayet güzel çalışıyor, kasko dan yaptırırsam hasarsızlık bozulur mu ne dersiniz ?
Toyota Club Türkiye
Sol dikiz aynası
«
:
Eylül 11, 2014, 19:54:54 »
(Gizli Üye)
Aktif Toyotacı
Araç: Auris
Kan Grubu: 0+
6 kere teşekkür etti
8 kere teşekkür edildi
Ynt: Sol dikiz aynası
«
Yanıtla #1 :
Eylül 13, 2014, 10:44:15 »
evet bozulur diye biliyorum.2008 aurisimin park halinde sol dikizi kırmışlardı.1 sene oldu.karşı tarafın sigortasından yaptırmıştım serviste.sinyal ve elektrikli kapanıp açılma sistemi yoktu benimkinde.muğla yatu servisi 600 tl toplam fiyata yapmıştı.piyasadada araştırdığımda 250- 300 tl arası bulmuştum ama
(Gizli Üye)
Hiperaktif Toyotacı
Öğretmen
Araç: Auris
Kan Grubu: A+
Kilometre: 8
Model Yılı: '14
14 kere teşekkür etti
17 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #2 :
Eylül 14, 2014, 21:57:40 »
Sadece camı olsa mini onarıma girebilirdi.Fakat kaskonuz delindiiğinde kaçıracağınız hasarsızlık indirimini ve kendi cebinizden yaptırdığınızda ödeyeceğiniz tutarı ve 600 tl de olsa satarken plaka da ufak bir kayıt çıkması hususlarını masaya yatırıp kararınızı verin.Basit bir hesapla 1000 tl lik kaskonuz seneye 700 e düşse 250-300 tl ye dışarda yaptırmak daha mantıklı geliyor.Geçmiş olsun.
Toyota Auris 1.6 Advance Skypack multidrive S
(Gizli Üye)
Aktif Toyotacı
Araç: ---
Kan Grubu: ---
1 kere teşekkür etti
«
Yanıtla #3 :
Eylül 17, 2014, 08:10:40 »
Teşekkür ederim arkadaşlar, kasko ile görüştüm hasarsızlık bozulur dediler ayrıca bir sonraki yıl poliçe daha yüksek kesilir ve %30 indirip olmaz dediler, Bursa beşyolda parçacılar var onları araştırdım bulamadım parçacının birisi hotel Almiranın arkasında bir aynacı olduğunu sırf ayna işi yaptığını söyledi, sonuçta 125 liraya yaptırdım aynacıya, bu arada servis arka kapak ve sinyal hariç 870 lira fiyat istedi.
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Toyota Club Türkiye
»
Garaj
»
Hasar/Kasko/Kaza
»
Konu:
Sol dikiz aynası