0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok varlıklı bir ailenin çocuğu değildim. Buna karşılık, terinin son damlasına kadar herşeyini ortaya koyan babam, bizleri hiçbir şeyden mahrum etmemeye çalıştı. annemizin bize enjekte ettiği sevgi ve şefkat o kadar yoğundu ki, neredeyse duygu zehirlenmesi yaşayacak hale gelirdik. Mutlu bir aileydik.babam akşama kadar çalışır, eve gelince de yorgun haline aldırmadan, salonun ortasında benimle güreşirdi. hep ben ilk önce yoruldum artık derdim. O asla demedi. maç yaptı benimle koridorda. hafta sonları kahvede okey oynamayı değil, parkta benimle vakit geçirmeyi seçti hep. denize gittiğimizde hiç açılmadı uzaklara, benimle kıyıda kumdan kale yaptı.ben hep onun "aslan oğlu" oldum. annem..sevgili annem;sahip olduğun bel ağrılarının müsebebbibi ben olduğumu biliyorum, saklama boşuna. gece bana göz kulak olmak için, beşiğimin yanına dizip üzerinde yattığın sandalyeler yüzünden oldu. itiraf et artık, üzülmiycem, söz. beni okula hiç bir zaman kahvaltı ettirmeden göndermediokul önlüğüm her zaman tertemiz, yakalığım her daim bembeyazdıhazırladığı peynirli ekmek dilimlerini, beslenme çantama özenle yerleştirirdiben bazen yemezdim, üzülürdübeni yıkamadan önce sobayı yakardı, çamaşırlarımı sobanın borusunda ısıtıp öyle giydirirdiüzerime giydiğimde sadece sobanın değil, annemin sıcaklığını da hissederdimsonra babam yurt dışına çalışmaya gitti, bizlere daha iyi bir hayat sunabilmek adınabundan sonra anneciğimin narin bünyesine, bir de babalık etme yükü bindiama hiçbir zaman şikayet etmedidomatesli biberli bulgur pilavını çok güzel yapardı, hala da öylebabam geldi, bizler büyümüştük, üniversiteye başladımilk defa ayrılıyordum onlardan, konya'ya gidiyordum okumak için4 sene boyunca onların beni her daim gözetlediğini hissedebiliyordumevlenene kadar, onların şefkatli ve güvenli kollarında yaşadım artık yaşlandılar, görebiliyorum bunu,buna üzülmüyor da değilim hani.işte bütün bunlar bana, küçük şeylerle büyük mutlulukların nasıl yanabileceğini öğretti. akademik bir öğreti değil bu, teninizle emilebilen ve damarlarınıza kadar işleyen bir gaz gibi.yokluktan gelmenin verdiği, parayla asla sahip olunamayacak bir hissiyatdomatesli biberli bulgur pilavını yerkenki mutlulukbabamla denize giderkenki mutlulukilk arabamızı aldığımız anı hatırlıyorum da, ailecek günlerce sevinmiştikyokluğu bilmek lazım, her insanın yaşaması lazımyaşayalım ki, mutlu olmayı bilelimben çok memnunum yokluğu tecrübe etmiş olmaktanvarlıklı, ama hisleri körelmiş birisi olarak asla dünyaya gelmek istemedimzaten bu forumda, bizler değil miyiz arabamız çizilince içimiz cızzz edenbizler değil miyiz burada arabamıza yaptığımız küçücük şeylerle mutluluktan havalara uçanve bu mutluluğumuzu burada paylaşma ihtiyacı hissedenyoksa bu kadar mutluluk hissi yaşamamıza imkan var mıydı? hayatın en güzel duygusunu bu kadar kolay yaşayabilir miydik?
Aynı yollardan hemen hemen bende gectim. Okudukca anilarimi hatirladim Teşekkürler abi Abi bir mahsuru calistiginiz meslek veya okudugunuz bolum nedir yazabilirmisiniz
rica ederim ne demek..mali mişavirim..işletme fak. mezunuyum.