0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dün gece 1 sularında corollam ıle gezerken telefonla konusuyodum.yol saga ve sola ayrılıyordu ortada ıse kaldırım ve talıhsızlık kaldırıma cıkarak arkasındakı tarlaya atladım .hızım 80 cıvarı ıdı kaldırımı gordugumde frene asıldım ve 10 mt lastık ızı vardı.arkamdakı adama sordugumda arkalar hala donuyordu lastıkler kılıtlememıstı dedı.Ilk darbeyı aracın ondekı cekı kulakları yedı ve o yuzden kaput kılıtlı olmasına rahmen acık gıbı duruyor.Hasar;on ıkı cant egıldı ve lastıkler yarıldı.sol tabla bası agır sag hafıf derecede egıldıarka tekerlekler mercedes gıbı hafıf dısarı acıldıamörtisörler saglam kafalarda ne cıkar bılemıyorum.Arka ve on denge kollarında,Z rotlarda ne cıkar bılemem fakat aracda cekme yada dıreksıyonda bosluk yoktuBenım Sıze Soracaklarım;-Arkadaslar Sızce Malıyet Ne kadar tutar Bnm.ARka tekerler Nıcın Mercedes Gıbı dısarı az da olsa acıldı?-Tabla basları degısır sorun degıl.Jantları Yaptırıyım(eger olursa)Cıkma lastık alıyım kısın kullanıyım adam akıllı 16 ınc jant alıyım dıyorum.-kaput u nasıl duzeltırebılırım sasede falan egıklık olusmusmudur.