Gönderen Konu: NAVİTECH GRD-NX 22TC acill yardım  (Okunma sayısı 4062 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 120000
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
NAVİTECH GRD-NX 22TC acill yardım
« : Eylül 10, 2014, 08:28:52 »
Arkadaşlar geçenlerde 2011 model corolla araç aldım. Üzerinde NAVİTECH GRD-NX 22TC marka dvd li görüntülü navigasyonlu teyp var. Fakat üzerinde gps kart bölümünde sd kart yok. Navigasyon kısmına girdiğimde yüklü değil gibi bişeler yazıyor. Bazı arkadaşlar naviekstadan güncelleme metodunu paylaşmış. Şimdi ben bu cihazı gps kart olmadan laptop a bağlayıp güncellemeye çalışsam sonuç elde edebilirmiyim. Çünkü servisi aradığımda benden gps kart için ücret istiyorlar. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim forumseverler..

Toyota Club Türkiye

NAVİTECH GRD-NX 22TC acill yardım
« : Eylül 10, 2014, 08:28:52 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '14
  • 506 kere teşekkür etti
  • 898 kere teşekkür edildi
Ynt: NAVİTECH GRD-NX 22TC acill yardım
« Yanıtla #1 : Eylül 10, 2014, 08:45:29 »
malesef laptopa bağlayıp hiç bir işlem yapamazsınız.

eğer profsoyonel bir navigasyoncu ve bilgisayar bilginiz varsa pc üzerinde bir takım dosyalar oluşturarak usb belleği cihaza taktığınızda aracınızdaki cihazın windows ce 6.0 olan yazılımına ulaşırsınız.
buda windows 98 gibi temaları ve pencere şekilleri olan bir işletim sistemidir.ancak bu şekilde yüklü olan navigasyon programına poiler veya hız radarları veya güvenlik kamerası yerleri ekleyebilirsiniz.uğraştğınıza değmez.

malesef orjinal olmayan yani aracın üzerinde fabrikasyon değilse hiç bir şekilde cihaza dışardan müdahale edemiyorsunuz.yazılım güncellemesi için zaten cihazı komple söküp servisine göndermeniz gerekiyor.bunada hiç gerek yok.

boş sd kart temin edin bi yerden internetten bu şekilde harita yüklemenin bir çok yolu var zaten.zor birşey değil...
Gözünü açtın doğdun dediler,gözünü kapattın öldü dediler,bu ikisi arasındaki göz açıp kapamaya ise ömür dediler.(Hz.Mevlana)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kendi Halinde Bir Mecnunum :)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 135500
  • Model Yılı: '05
  • 234 kere teşekkür etti
  • 174 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Eylül 10, 2014, 08:55:51 »
Değerli erdinç kara

Şayet aceleniz yoksa akşama bu sorunu halledebiliriz.

Müsait olduğunuzda lütfen arayınız 0531 422 46 76
Ya ALLAH' a Baş Eğer Hiç Kimseye Eğmezsin; Ya da Herkese Baş Eğer Hiçbir şeye Değmezsin...

Ex '12 Corolla D-4D (0-31.000)
'05 Laguna 1.6 16V (133.700-...)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Eylül 10, 2014, 09:51:25 »
Boş sd kart alsam bildiğimiz telefonlara takılanlardan ve navigasyon dosyalarını içine yüklesem sorunu halledebilirmiyim yani? Bazı forumlarda gps kart harici takılan sd kartların işe yaramadığını okumuştum. Diğer yönden navigasyon dosyalarınıda bulamıyorum malesef.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Eylül 12, 2014, 19:23:15 »
arkadaşlar  navitech navigasyon cihazlarının sd card içindeki klasör isimleri ve exe. dosyasının adını yazarmısınız?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 30000
  • 26 kere teşekkür etti
  • 161 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Eylül 13, 2014, 19:53:51 »
diger marka navigasyonlar basit ama navitect te öncesinde bir programcık var o olmadan çalışmaz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Eylül 14, 2014, 21:32:43 »
bu işin imkanı yokmu diyorsunuz yani?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • GÜMÜŞ BALİNA
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 20000
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Eylül 14, 2014, 22:11:46 »
bende 2012 Toyota Avensis üzzerindeki navitech NX-222 C navigasyon,  exe hata kodu vermeye başladı. Hata kodundan önce normal çalışıyordu. sanırım 2 yıllık süre dolduktan sonra yazılım güncellemesi oldu ve yeni yazılım yüklü olmayınca da EXE uzantılı hata kodu vermeye başladı. Bu sorun ile daha önce karşılaşan oldu ise çözümünü nasıl buldu?
Ayrıca navitech navigasyon distürübitörüne 13.9.2014 cuma gün  meil attım. aynı gün  cevap vereceklerini içeren meil geldi. bekliyorum
Isparta Şarkikaraağaç METEM Elelktrik Öğretmeni

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Merhaba
  • Kilometre: 53000
  • Model Yılı: '12
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Ekim 30, 2014, 09:18:32 »
Merhaba
Bende sorunda güncelleme ile alakı sanırım açılırken kilitleniyor.
Açılmıyor.
Güncellme bulamıyorum siz probleminiz hallettiniz mi?
Güncelleme 2014.3 güncelleme varmı elinizde veya komple yükleme cd gibi programlar varmı sizde.
Yardım ederseniz sevinirim.
İyi günler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 39650
  • Model Yılı: '12
  • 96 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ekim 30, 2014, 09:50:12 »
Merhabalar. ya içinde navigasyon programı yüklü sd kart almalısınız yada boş sd kart alıp içine internetten kullanmak istediğiniz .exe prpgramını yükleyip yine internetten yılda bir kaç kez güncelleme yapmalısınız. tabi ikinci yöntem için biraz bu iş ile alakalı mesai yapmanızı hatta benim gibi bayağı kafa yormanıza sebep olabilir :) çünkü kullandığınız programın donmadan takılamdan çalışması için cihazın işlemcisi ve ram değeri önemli bunun içinde programın versiyonunu değiştirmeniz ve çözünürlük ayarı yapmalısınz.muhtemelen  cihazınız 800-480 dir. ona göre bir program indirmelisiniz. ama size tavsiyem çok fazla para harcamayın çünkü tom tom hariç hemen hemen hepsi başrasoft' un haritasını kullanıyorlar. tomda tomda da herşey için para istiyor ben çok memnun kalmadım. başarsoft şuan güzel.tabi karar sizin.