0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abilerim garanti bankasi araciligiyla kliksa.comda % 20 hediye cekim var. Ben bunu kullanmak istiyorum tablet veya notebook pc de kullaniliyor.Ben artik pc devrinin kapandigini dusunuyorum tabletlere gecildi hep. Şöyle klavyeli tablet vs guzel olur ipad dusunmuyorum. Windows8 veya android olacak. Tabi windows8 on planda. 1000tl lik tablet 800 e gelcek. Bunuda 3 taksit yaptimmi tamamdir. Tavsiyeniz nedir? Tabletin sim kart girisi olsun lutfen yani 3g li.
Oncelikle herkese cok tesekkur ederim. 3 saat once goldda klavyeli bir asusla oynadim t serisiydi guzel geldi. Laptop almayi pek dusunmuyorum aslinda abilerim. Evde i7 2630qm islemcili bluray diskli 750gb 7200rpm harddiskli 4 gb ramli ve 1 gb nvdia gt540 ekran kartli asus n53 sv sx077v 2.5 senelik laptopum var. Garantisi bittikten sonra harddiski ve blurayi bozuldu. 500 luk 5400 rpm lik harddisk vardi ustunde wd 750gb 7200 rpm aldim. Bluray hala bozuk kullanmiyorum bile. Ben okulda iste arabada vs kullanacagim guzel bir makina ariyorum.Can doğan abi o tablet kliksada varmi pek bakmadim siteye daha eve gitmedigim icin
T100TA serisi var; http://www.kliksa.com/urun/asus-transformer-book-t100ta-dk023h-intel-atom-z3775-7-ikisi-bir-arada/902140983 Eğer Office ya da benzeri ciddi alan kaplayan programlar kullanmayacaksan bu cihaz yeterli olur. Ben notebook'un yerini tutacak bir cihaz arıyorsan diye T200'e bakmanı söyledim.
Bende ipad 2 var toplasan 100 kere kullanmamisimdir bir anlik seyle aldim 2 sene once dun gibi hatirliyorum arkadaslarla oturuyoduk muhabbeti gecti dj programi varmis falan filan derken kalkin gidiyoruz almaya dedim eger arabada kullancaksan ayaklik falan alcaksan iyi olur , leptop alcaksan ki benimkide 2 senelik hp i7 win7 2gb erkan karti 8 gb ram ama okadar isiniyor ki alicaksan kesinlikle asus al n55 vardi ben alirken bitmisti yeni 1 ay once alsaydim bu iskenceyi cekmiycektim
Abi ofis olsa cok yer kaplarmi aceb? Kliksa.comda almam sart abi Ondan t200e bakamiyacagim. Ama eve gidince bir fiyat arastirmasi yapacagim. Cunku kliksa fiyatlari sisirip indirim yapma ayaginada yatabilir eger oyle birsey varsa zaten almam. Ihtiyacimda pek yok ama
Şu an benim cihazım N55SF-S1149V. Serinin en üst modeli. Özellikler sizinkiyle aynıdır. 3. yılına girecek cihaz. Soğuma problemleri bunda da var. Daha yeni teknik servise gitti ve genel temizlik + soğutucu jel yenilemesi yapıldı. Thermaltake soğutucuyla birlikte idare eder sıcaklıklarda cihaz halen. Pek üzülmenize gerek yok bu yüzden.
Arkadasim aldi sicaklik sorunu yoktu cok gorusmuyoruz ama okadarda detayli soramadim , hp aldigima kesinlikle pismanim n55 hp kadar isindigini sanmiyorum 2 saat facebook net takiliyorsunuz sol kisim el konulmuyor ben pek kullanmiyorum oyun manyagi kardesim var lol diye bir oyun sabah 5 te kalkiyor gece 2 3 e kadar oynuyor ben dizi izlemek icin alinca yada baska seyler icin makina alev alcak gibi oluyo sanki garantisi bitti benimkininde icini actirip temizletme zamani geldi
HP eğer kapanacak kadar ısınmıyorsa iyi soğutuyordur. İyi bir metal yüzeyli soğutucu ve temizlikle canavar gibi olur cihaz.
Klavyeli tablet alacağına bence ufak bir netbook al daha iyi. Ram falan eklersin hiç olmadı Tablete müdehale edemiyosun sıkıntı ordahttp://www.kliksa.com/urun/asus-transformer-t100ta-dk002h-intel-atom-z3740-ikisi-bir-arada/901997837http://www.kliksa.com/urun/hp-slatebook-x2-t40s-nvidia-tegra-t40s-touch-ikisi-bir-arada-e1t84ea/901909611
kodu olan var mı arkadaşlar kardeşime laptop almam lazım birini gözüme kstirdim piyasadan 100 tl falan ucuza gelecek gibi. yardım bekliyorum
Senden 1 hafta izin isteyim abi eğer kullanmazsam hallederiz
teşekkür ederim hocam. şerrolar fiyatları artırmaa başladılar zaten tüm ürünlerde en az yüzde 10 artış var