Gönderen Konu: Kliksa.comdan tablet veya notebook pc tavsiyeleriniz?  (Okunma sayısı 2285 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
Kliksa.comdan tablet veya notebook pc tavsiyeleriniz?
« : Eylül 09, 2014, 18:36:39 »
Abilerim garanti bankasi araciligiyla kliksa.comda % 20 hediye cekim var. Ben bunu kullanmak istiyorum tablet veya notebook pc de kullaniliyor.
Ben artik pc devrinin kapandigini dusunuyorum tabletlere gecildi hep. Şöyle klavyeli tablet vs guzel olur :) ipad dusunmuyorum. Windows8 veya android olacak. Tabi windows8 on planda.
1000tl lik tablet 800 e gelcek. Bunuda 3 taksit yaptimmi tamamdir. Tavsiyeniz nedir?
Tabletin sim kart girisi olsun lutfen yani 3g li.
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Toyota Club Türkiye

Kliksa.comdan tablet veya notebook pc tavsiyeleriniz?
« : Eylül 09, 2014, 18:36:39 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
Ynt: Kliksa.comdan tablet veya notebook pc tavsiyeleriniz?
« Yanıtla #1 : Eylül 09, 2014, 18:56:15 »
Ipad alirsan tablet olur sadece  sen pc yerine gecsin diye aliyosan eğer  kesinlikle win 8 (kullanmadim) veya andorid olmasi lazim ama alicagin hic bir tablet leptop  yerine gecmez yerinde olsam guzel bir leptop alirdim gerek  kullanim sekli gerek cd  kart girisleri veya yaptigin islemler olarak  pc de yaptigin bazi seyleri tablete yapamazsin  bin lirayada guzel bir leptop alinir, bende hp var eger evinizde dogalgaz faturasi fazla geliyosa tam alman gereken marka :rofl:  butun evi isitir valla tost makinasi gibi gece yataga girmeden once at yorganin icine 2 dakka sicacik oluyor :rofl:
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '14
  • 506 kere teşekkür etti
  • 898 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Eylül 09, 2014, 19:01:41 »
Abilerim garanti bankasi araciligiyla kliksa.comda % 20 hediye cekim var. Ben bunu kullanmak istiyorum tablet veya notebook pc de kullaniliyor.
Ben artik pc devrinin kapandigini dusunuyorum tabletlere gecildi hep. Şöyle klavyeli tablet vs guzel olur :) ipad dusunmuyorum. Windows8 veya android olacak. Tabi windows8 on planda.
1000tl lik tablet 800 e gelcek. Bunuda 3 taksit yaptimmi tamamdir. Tavsiyeniz nedir?
Tabletin sim kart girisi olsun lutfen yani 3g li.

tablet kesinlikle önermem ilke onu bil.hevesini kırdım biliyorum.

bana kalırsa dizüstü asus veya acer marka bir laptop al.

adam gibi office,internet yeri gelir oyununu oynarsın filmini izlersin.

bütçe max 1000 tl mi yoksa 1500 tl ye filan çıkabilicekmisin?
seçenekler;

http://www.kliksa.com/urun/asus-x551ca-intel-core-i3-3217u-notebook/902026300

http://www.kliksa.com/urun/asus-transformer-book-t100ta-dk023h-intel-atom-z3775-7-ikisi-bir-arada/902140983  (buna sakın bulaşma kandırmaca tamamen atom işlemcili üzer seni söyleyim baştan.çift çekirdek atom olsa o zaman ayrıydı)

http://www.kliksa.com/urun/asus-x550ln-xo014h-intel-core-i5-4200u-notebook/902158976

http://www.kliksa.com/urun/acer-e1-572g-intel-core-i5-4200u-notebook-54208g1tmnii/980005087 (bu açık ara önde hem ram hem hdd kapasitesi hem i5 işlemci hemde paylaşımsız ekran kartı var gibi duruyor)benim favorim budur.

Gözünü açtın doğdun dediler,gözünü kapattın öldü dediler,bu ikisi arasındaki göz açıp kapamaya ise ömür dediler.(Hz.Mevlana)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 75 kere teşekkür etti
  • 161 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Eylül 09, 2014, 19:02:38 »
İlke Asus'un Transformer Book T200TA serisine bakabilirsin. Kardeşime aldık, az biraz kurcaladım bende, cihaz parasına göre mükemmel. Bunun bir de T100 serisi var, 32 GB ile geliyor, tavsiye etmem, çok yetersiz. Sanırım aralarında da 100 Lira gibi bir fark var. 100 Lira ile 500 GB + 32 GB (SSD benzeri özelliklere sahip) depolama alanı her türlü işini görür. Windows 8 var cihazda. Asus'un kalitesini, müşteri desteğini anlatmama gerek yok sanırım.  ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Eylül 09, 2014, 19:10:11 »
Oncelikle herkese cok tesekkur ederim. 3 saat once goldda klavyeli bir asusla oynadim t serisiydi guzel geldi.
Laptop almayi pek dusunmuyorum aslinda abilerim. Evde i7 2630qm islemcili bluray diskli 750gb 7200rpm harddiskli 4 gb ramli ve 1 gb nvdia gt540 ekran kartli asus n53 sv sx077v  2.5 senelik laptopum var. Garantisi bittikten sonra harddiski ve blurayi bozuldu. 500 luk 5400 rpm lik harddisk vardi ustunde wd 750gb 7200 rpm aldim. Bluray hala bozuk kullanmiyorum bile. Ben okulda iste arabada vs kullanacagim guzel bir makina ariyorum.

Can doğan abi o tablet kliksada varmi pek bakmadim siteye daha eve gitmedigim icin :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 75 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Eylül 09, 2014, 19:17:16 »
Oncelikle herkese cok tesekkur ederim. 3 saat once goldda klavyeli bir asusla oynadim t serisiydi guzel geldi.
Laptop almayi pek dusunmuyorum aslinda abilerim. Evde i7 2630qm islemcili bluray diskli 750gb 7200rpm harddiskli 4 gb ramli ve 1 gb nvdia gt540 ekran kartli asus n53 sv sx077v  2.5 senelik laptopum var. Garantisi bittikten sonra harddiski ve blurayi bozuldu. 500 luk 5400 rpm lik harddisk vardi ustunde wd 750gb 7200 rpm aldim. Bluray hala bozuk kullanmiyorum bile. Ben okulda iste arabada vs kullanacagim guzel bir makina ariyorum.

Can doğan abi o tablet kliksada varmi pek bakmadim siteye daha eve gitmedigim icin :)

T100TA serisi var; http://www.kliksa.com/urun/asus-transformer-book-t100ta-dk023h-intel-atom-z3775-7-ikisi-bir-arada/902140983
Eğer Office ya da benzeri ciddi alan kaplayan programlar kullanmayacaksan bu cihaz yeterli olur. Ben notebook'un yerini tutacak bir cihaz arıyorsan diye T200'e bakmanı söyledim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Eylül 09, 2014, 19:20:33 »
Bende ipad 2 var toplasan 100 kere kullanmamisimdir  bir anlik seyle aldim 2 sene once dun gibi hatirliyorum arkadaslarla oturuyoduk muhabbeti gecti dj programi varmis falan filan derken kalkin gidiyoruz almaya dedim :rofl:  eger arabada kullancaksan ayaklik falan alcaksan iyi olur  , leptop alcaksan ki benimkide 2 senelik hp i7 win7  2gb erkan karti 8 gb ram ama okadar isiniyor ki  alicaksan kesinlikle asus al  n55 vardi ben alirken bitmisti yeni 1 ay once alsaydim bu iskenceyi cekmiycektim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Eylül 09, 2014, 19:20:59 »

T100TA serisi var; http://www.kliksa.com/urun/asus-transformer-book-t100ta-dk023h-intel-atom-z3775-7-ikisi-bir-arada/902140983
Eğer Office ya da benzeri ciddi alan kaplayan programlar kullanmayacaksan bu cihaz yeterli olur. Ben notebook'un yerini tutacak bir cihaz arıyorsan diye T200'e bakmanı söyledim.

Abi ofis olsa cok yer kaplarmi aceb? Kliksa.comda almam sart abi :) Ondan t200e bakamiyacagim. Ama eve gidince bir fiyat arastirmasi yapacagim. Cunku kliksa fiyatlari sisirip indirim yapma ayaginada yatabilir :) eger oyle birsey varsa zaten almam. Ihtiyacimda pek yok ama :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Eylül 09, 2014, 19:23:38 »
Bende ipad 2 var toplasan 100 kere kullanmamisimdir  bir anlik seyle aldim 2 sene once dun gibi hatirliyorum arkadaslarla oturuyoduk muhabbeti gecti dj programi varmis falan filan derken kalkin gidiyoruz almaya dedim :rofl:  eger arabada kullancaksan ayaklik falan alcaksan iyi olur  , leptop alcaksan ki benimkide 2 senelik hp i7 win7  2gb erkan karti 8 gb ram ama okadar isiniyor ki  alicaksan kesinlikle asus al  n55 vardi ben alirken bitmisti yeni 1 ay once alsaydim bu iskenceyi cekmiycektim
Ayaklik vs 2. Planda bir alayimda yurtdisindan siparisi yaparim :) eve varmak icin sabirsizlandim he :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 75 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Eylül 09, 2014, 19:25:09 »

Şu an benim cihazım N55SF-S1149V. Serinin en üst modeli. Özellikler sizinkiyle aynıdır. 3. yılına girecek cihaz. Soğuma problemleri bunda da var. Daha yeni teknik servise gitti ve genel temizlik + soğutucu jel yenilemesi yapıldı. Thermaltake soğutucuyla birlikte idare eder sıcaklıklarda cihaz halen. Pek üzülmenize gerek yok bu yüzden.  ;)

Mesaj Birleştirildi: Eylül 09, 2014, 19:28:29

Abi ofis olsa cok yer kaplarmi aceb? Kliksa.comda almam sart abi :) Ondan t200e bakamiyacagim. Ama eve gidince bir fiyat arastirmasi yapacagim. Cunku kliksa fiyatlari sisirip indirim yapma ayaginada yatabilir :) eger oyle birsey varsa zaten almam. Ihtiyacimda pek yok ama :)

Yeterince yer kaplar. Sadece Office ve işletim sistemi 15-16 GB alan tutuyor diye biliyorum. Kardeşimin cihaz yanımda değil, bakıp söylerdim ama sanırım böyleydi. Kliksa fiyatları da piyasanın altında gibi görünüyor. Şişirmeye denk gelmedim ama sen bilirsin tabii. ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Eylül 09, 2014, 19:30:49 »
Şu an benim cihazım N55SF-S1149V. Serinin en üst modeli. Özellikler sizinkiyle aynıdır. 3. yılına girecek cihaz. Soğuma problemleri bunda da var. Daha yeni teknik servise gitti ve genel temizlik + soğutucu jel yenilemesi yapıldı. Thermaltake soğutucuyla birlikte idare eder sıcaklıklarda cihaz halen. Pek üzülmenize gerek yok bu yüzden.  ;)
Arkadasim aldi  sicaklik  sorunu yoktu cok gorusmuyoruz ama okadarda detayli soramadim , hp aldigima kesinlikle pismanim n55 hp kadar isindigini sanmiyorum 2 saat facebook  net takiliyorsunuz sol kisim el konulmuyor ben pek kullanmiyorum oyun manyagi kardesim var lol diye bir oyun sabah 5 te kalkiyor gece 2 3 e kadar oynuyor ben dizi izlemek icin alinca yada baska seyler icin makina alev alcak gibi oluyo sanki garantisi bitti benimkininde icini actirip temizletme zamani geldi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 75 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Eylül 09, 2014, 19:38:20 »
Arkadasim aldi  sicaklik  sorunu yoktu cok gorusmuyoruz ama okadarda detayli soramadim , hp aldigima kesinlikle pismanim n55 hp kadar isindigini sanmiyorum 2 saat facebook  net takiliyorsunuz sol kisim el konulmuyor ben pek kullanmiyorum oyun manyagi kardesim var lol diye bir oyun sabah 5 te kalkiyor gece 2 3 e kadar oynuyor ben dizi izlemek icin alinca yada baska seyler icin makina alev alcak gibi oluyo sanki garantisi bitti benimkininde icini actirip temizletme zamani geldi

HP eğer kapanacak kadar ısınmıyorsa iyi soğutuyordur. :D İyi bir metal yüzeyli soğutucu ve temizlikle canavar gibi olur cihaz. ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Eylül 09, 2014, 19:42:58 »
HP eğer kapanacak kadar ısınmıyorsa iyi soğutuyordur. :D İyi bir metal yüzeyli soğutucu ve temizlikle canavar gibi olur cihaz. ;)
Daha hic kapanmadi sicaktan cok sukur sogutucu 2 tane degistirdim fayda etmiyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Eylül 09, 2014, 22:25:06 »
Tablet alma planını şimdilik kaldırıyorum abilerim. Aynı tabletleri kliksada kullanacağım indirimden daha ucuza var örnek asus transformersın aynı serisi kliksada 999 indirimli hali 800 tl ben dışarıda 750 tl (asus garantili, yurtdışı veya dükkan garantili değil) ye buldum. Zaten ihtiyacım yoktu böyle birşeye. Sırf indirim bir işe yararsa diye kullancaktım fakat tıraşş :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '12
  • 106 kere teşekkür etti
  • 142 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Eylül 09, 2014, 22:53:52 »
Klavyeli tablet alacağına bence ufak bir netbook al daha iyi. Ram falan eklersin hiç olmadı :D Tablete müdehale edemiyosun sıkıntı orda

http://www.kliksa.com/urun/asus-transformer-t100ta-dk002h-intel-atom-z3740-ikisi-bir-arada/901997837

http://www.kliksa.com/urun/hp-slatebook-x2-t40s-nvidia-tegra-t40s-touch-ikisi-bir-arada-e1t84ea/901909611

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Eylül 10, 2014, 06:40:25 »
Klavyeli tablet alacağına bence ufak bir netbook al daha iyi. Ram falan eklersin hiç olmadı :D Tablete müdehale edemiyosun sıkıntı orda

http://www.kliksa.com/urun/asus-transformer-t100ta-dk002h-intel-atom-z3740-ikisi-bir-arada/901997837

http://www.kliksa.com/urun/hp-slatebook-x2-t40s-nvidia-tegra-t40s-touch-ikisi-bir-arada-e1t84ea/901909611
Bende o tarz netbooklara bakiyordum abi :) :) Tabletmi netbookmu artik adi her neyse :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Eylül 10, 2014, 09:21:24 »
kodu olan var mı arkadaşlar kardeşime laptop almam lazım birini gözüme kstirdim piyasadan 100 tl falan ucuza gelecek gibi. yardım bekliyorum :(
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Eylül 10, 2014, 10:24:19 »
kodu olan var mı arkadaşlar kardeşime laptop almam lazım birini gözüme kstirdim piyasadan 100 tl falan ucuza gelecek gibi. yardım bekliyorum :(
Senden 1 hafta izin isteyim abi eğer kullanmazsam hallederiz :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Eylül 10, 2014, 13:39:11 »
Senden 1 hafta izin isteyim abi eğer kullanmazsam hallederiz :)

teşekkür ederim hocam. şerrolar fiyatları artırmaa başladılar zaten tüm ürünlerde en az yüzde 10 artış var
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Eylül 10, 2014, 15:53:13 »
teşekkür ederim hocam. şerrolar fiyatları artırmaa başladılar zaten tüm ürünlerde en az yüzde 10 artış var
Dogru abi.