0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Toyota türkiye dönüş yaptı. Verilen ürünlerle ilgili bizim bir yaptırımımız yok dediler . Olayı bile anlamamışlar. Adamlar yaptıkları saygısızlığın farkında bile olmamışlar. Arkadaş benmi çok büyütüyorum olayı anlamadım. Düşünüyorum acaba benmi çok alınganım? Sizden paspas isteyen kim arkadaşım müşterinize nasıl böyle muamele yaparsınız dedim birdaha ileteceklermiş. Yok yok bu ülkede müşteri=monster
Benim aklımda bir fikir var, gece ansızın gidelim, ve servisin isminin sonunda kocaman bir A ekleyelim.
Ürün faturalandırılmasaydı ya da hoş bir dille durum açıklansaydı siz zaten üzerine düşmezdiniz bu olayın diye tahmin ediyorum.Bana kalırsa peşini bırakmayın. Öyle ukalalık olmaz, olamaz.Yine de serviste durumu iyi idare etmişsiniz.
bayiden bayiye çok değişiyor ya, mesela kocaelide , satış olarak bakıldığında, mükemmel bayiler: toyota, hyundai, kia, bmw, fiat, nissanvasat bayiler: mercedes, seat, peugeot, forddayaklık bayiler: subaru, vw, renault, hondabunların her birini minimum 3, uğrak markalara 10 kere girmişimdir. Çok değişken durumlar, markadan çok bence bayi olayı değiştiriyor
Arkadasım toyota almak için gittiği plaza da peşin alacağı için indirim veya hediye istediğinde söyledikleri cevap, toyota arabasını satıyor indirime ihtiyac duymuyoruz cevabıyla kendisini opelde buluyor.. sene sonu indirimleri 4-5milyar üstüne de servis indirim yapmış astra j kasasıyla opelden çıkmış. Toyota sağolsun...