0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tavan lambaları beyaz yapmak için oto elektirikcisine gittim bugun fakat değiştirmek istiyorsan değiştiririz ama içeride beyaz ışık alamazsın dedi bu durumda kafam karıştı yapan arkadaşlar varsa bi yardımcı olabilirmi veya konuya foto ekliyebilir mi ? aracım 2010 mmt coralla
ya kafamı cok karıştı üzerinde takılı olan sey led parlama yapınca dışarıya ışık vermez dedi ilk defa Toyota kullanıyorum arızaları nedir ne deyildir bilemediğimden terettüde düştüm
arkadaşlar bende buna benzer birşey sorayım müsadenizle.ambiyans aydınlatma denen bir olay var biliyorsunuz.genellikle olan araçlarda göstergeler,tavan lambasına ilave olarak uç bölümünde küçük bir bölge daha olur ve torpido içi hepsi aynı renk aydınlatma verir ve gece seyahetinde çok güzel bir görünüm olur.acaba avensislerde öndeki yani gözlük kabının ordaki aydınlatmayı turuncu renge orjinal kadran rengine çevirme şansı varmıdır?torpidoyu açtığında çok güzel bir loş bir aydınlatma yapmışlar touch2 deki ışıklandırmanın aynısı yani.merakımdan soruyorum.hangi tip ampul seçilmeli acaba?
arkadaşlar tavan lambasını led lisini bulamadım sürekli alman arabalarına göre yapmışlar bu nasıl bulabiliriz ?
japon tipiymiş sofit olmulmus
arkadaşlar bugun servisi arıyarak aracımız tavan lambasının 3,1 cm olduğunu öğrendim
arkadaşlar bugun yaptığım ufak bi araştırmada araçların ampullerine led ampul takıyorlar mıs fakat sitemizde böle yapan arkadaşlarımız var mı ? xenon takmak istiyorum fakat karsımdakini de düşünmek zorundayım.cünkü ben sürekli yolda olduğum için xenon düşünmüyorum fakat bu led ampuller kafama yattı siteyi araştrıma fırsatım olmadığı için açıldıysa özür dilerim
3,1 cm (31mm) sofit piyasada zor bulunuyor, bunun yerine 33mm'lik kullanılabilmekte.